Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

SON DAKİKA FLAŞ HABER Ispartaspor’da Yusuf Şimşek ile Yollar Ayrıldı; Beklenen Gerçekleşti

SON DAKİKA FLAŞ HABER Ispartaspor’da Yusuf Şimşek ile Yollar Ayrıldı; Beklenen Gerçekleşti

SPOR 25.09.2022 17:49:00 0
SON DAKİKA 
FLAŞ HABER
Ispartaspor’da Yusuf Şimşek ile Yollar Ayrıldı;  
Beklenen 
Gerçekleşti
Ispartaspor Teknik Direktör  Yusuf Şimşek görevinden istifa etti. Olağanüstü toplanarak Şimşek’in istifasını değerlendiren Ispartaspor yönetimi, istifayı kabul etti. Şimdi gözler, Yeşil – Pembeli takımın yeni Teknik Patronu kim olacak? Sorusunun cevabında.
 
 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor’da sezon başından bu yana alınan olumsuz sonuçlar ve takımın oynadığı kötü futbol Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile yolların ayrılmasına neden oldu. Bilindiği gibi, dün oynanan İnegölspor maçında skordan çok takımın çok kötü bir futbol ortaya koyması Teknik Direktör Yusuf Şimşek’e haftalardır gösterilen tepkileri zirveye taşımıştı.
ŞİMŞEK, 2 AY 2 GÜN
GÖREVDE KALDI
Bilindiği gibi, Teknik Sorumlu Yusuf Şimşek, 23 Temmuz 2022 tarihinde yani sezon başında göreve getirilmişti. Şimşek ile 25 Eylül 2022 tarihinde yani bugün itibariyle yolların ayrılması sonucunda Şimşek Ispartaspor’da 62 gün yani iki ay 2 gün görevde kalmış oldu.
ŞİMŞEK’LE 6 MAÇTA
1 GALİBİYET
Bilindiği gibi, Ispartaspor Teknik Direktörle çıktığı 6 maçta 3 beraberlik, 2 mağlubiyet ve 1 galibiyet almıştı.
ŞİMŞEK; “HER VEDA
BİR BAŞLANGIÇTIR”
Öte yandan, Ispartaspor ile yolların ayrıldığı Teknik Direktör Yusuf Şimşek, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak; “Her veda bir başlangıçtır. Ama dik duruş önemli” paylaşımında bulundu.
ŞİMŞEK’İN
YERİNE KİM GELECEK?
Ispartaspor’da Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile yolların ayrılmasının ardından Teknik Direktörlük görevine kimin getirileceği ise henüz belli değil. Ancak, Isparta’nın evladı Hakan Şimşek veya Isparta’nın eniştesi olan Hakan Karaca üzerinde durulduğu öğrenildi.
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °