Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

SON DAKİKA FLAŞ HABER Ispartaspor’da Şok Görevlendirme; Yeni Teknik Direktör Murat Yılmaz

SON DAKİKA FLAŞ HABER Ispartaspor’da Şok Görevlendirme; Yeni Teknik Direktör Murat Yılmaz

SPOR 10.11.2021 18:56:00 0
SON DAKİKA
FLAŞ HABER 
Ispartaspor’da Şok Görevlendirme; 
Yeni Teknik 
Direktör Murat
Yılmaz
Ispartaspor Futbol Kulübünden yapılan açıklamaya göre, Teknik Direktör Tarık Söyleyici ve ekibi ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrılmasından dakikalar sonra bu defa yeni Teknik Direktörün bir dönem Ispartaspor’da görev yapan Murat Yılmaz olduğu açıklandı. Bu durum akıllara ‘Yılmaz Hoca ile daha önceden mi anlaşılmıştı?’ sorusunu getirdi.
 
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor’da son haftalarda alınan olumsuz sonuçlar Teknik Direktör Tarık Söyleyici ile yolların ayrılmasına neden oldu.
“KULÜBÜMÜZ YENİ TEKNİK
DİREKTÖRÜ MURAT YILMAZ OLMUŞTUR”
Konu ile ilgili olarak Ispartaspor Futbol Kulübü Sosyal Medya hesabından yapılan açıklamada; “Kulübümüz yeni teknik direktörü Murat Yılmaz olmuştur. Camiamıza hayırlı olsun” denildi ve söz konusu açıklamanın altına ise Ispartaspor yöneticileri ile yeni Teknik Direktör Murat Yılmaz ile toplu olarak çekilmiş fotoğrafları konuldu.
29 DAKİKA SONRA…
Ispartaspor Futbol Kulübü sosyal medya hesabından yapılan ‘Teknik Direktörümüz Tarık Söyleyici ve ekibiyle karşılıklı olarak yollarımız ayrılmıştır’ açıklamasından 29 dakika gibi kısa bir süre sonra bu defa Murat Yılmaz ile anlaşıldığı ve yeni Teknik Direktörün Murat Yılmaz olduğu açıklamasının yapılması Bu durum akıllara ‘Yılmaz Hoca ile daha önceden mi anlaşılmıştı?’ sorusunu getirdi.
KISA BİR SÜRE
ISPARTASPOR’U ÇALIŞTIRMIŞTI
Bilindiği gibi, Teknik Direktör Murat Yılmaz, geçtiğimiz yıllarda Ispartaspor’u kısa süreli olarak çalıştırmıştı.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °