Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

SON DAKİKA FLAŞ HABER Ispartaspor’da Murat Yılmaz’ın Yerine Gelen İsim Belli Oldu; Yeni Teknik Direktör Turgut Kul

SON DAKİKA FLAŞ HABER Ispartaspor’da Murat Yılmaz’ın Yerine Gelen İsim Belli Oldu; Yeni Teknik Direktör Turgut Kul

SPOR 7.12.2021 16:41:00 0
SON DAKİKA
FLAŞ HABER 
Ispartaspor’da Murat Yılmaz’ın Yerine Gelen İsim Belli Oldu;  
Yeni Teknik 
Direktör 
Turgut Kul
Ispartaspor Futbol Kulübünden yapılan açıklamaya göre, Teknik Direktör Murat Yılmaz ve ekibi ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrılmasının ardından yeni Teknik Direktörün bazı dönemlerde Ispartaspor’da görev yapan Turgut Kul olduğu açıklandı.
 
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor’da son haftalarda alınan olumsuz sonuçlar Teknik Direktör Murat Yılmaz ile yolların ayrılmasına neden oldu.
“KULÜBÜMÜZ YENİ TEKNİK
DİREKTÖRÜ TURGUT KUL OLMUŞTUR”
Konu ile ilgili olarak Ispartaspor Futbol Kulübü Sosyal Medya hesabından yapılan açıklamada; “Takımımızı Bölgesel ligde şampiyon yapan ve 3.Lig şampiyonluğunda yardımcı antrenörlüğümüzü yapan ve A Lisansını alan Turgut Kul ve ekibi ile anlaşılmaya varılmıştır” denildi ve söz konusu açıklamanın altına ise Ispartaspor yöneticileri ile yeni Teknik Direktör Turgut Kul ile toplu olarak çekilmiş fotoğrafları konuldu.
BAZI DÖNEMLERDE
ISPARTASPOR’DA
GÖREV ALMIŞTI
Bilindiği gibi, Isparta’dan evli ve Beden Eğitimi Öğretmeni olan Ispartaspor’un Teknik Direktörü Turgut Kul, Ispartaspor’un BAL liginden bu yana mücadele ettiği liglerde bazı dönemlerde Teknik Direktör Yardımcısı olarak görev yapmıştı. Kul, bu haliyle Yeşil – Pembeli kulübün ve taraftarların yakından tanıdığı bir isim.

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °