Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

SON DAKİKA FLAŞ HABER Ispartaspor’da Murat Yılmaz ile Yollar Ayrıldı; Sadece 27 Gün Dayandı

SON DAKİKA FLAŞ HABER Ispartaspor’da Murat Yılmaz ile Yollar Ayrıldı; Sadece 27 Gün Dayandı

SPOR 7.12.2021 14:59:00 0
SON DAKİKA 
FLAŞ HABER 
Ispartaspor’da Murat Yılmaz ile Yollar Ayrıldı; 
Sadece 
27 Gün
Dayandı
Ispartaspor Futbol Kulübünden yapılan açıklamaya göre, Teknik Direktör Murat Yılmaz ve ekibi ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı bildirildi. 10 Kasım’da göreve gelen Yılmaz Yeşil – Pembeli kulüpte sadece 27 gün görev yaptı.
 
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor’da son haftalarda alınan olumsuz sonuçlar ve takımın oynadığı kötü futbol Teknik Direktör Murat Yılmaz ile yolların ayrılmasına neden oldu. Bilindiği gibi, Pazarspor maçında skordan çok takımın çok kötü bir futbol ortaya koyması Teknik Direktör Murat Yılmaz'ın tepki görmesine neden olmuştu. 
“MURAT YILMAZ VE
EKİBİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Konu ile ilgili olarak Ispartaspor Futbol Kulübü Sosyal Medya hesabından yapılan açıklamada; “Kamuoyuna Duyuru: Kulübümüz Teknik Sorumlusu Murat Yılmaz ve ekibi ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine ve ekibine hizmetlerinden ötürü teşekkür eder, Kariyerlerinde başarılar dileriz” denildi.
27 GÜN
GÖREVDE
KALDI
Bilindiği gibi, Teknik Sorumlu Murat Yılmaz ve ekibi, 10 Kasımn 2021 tarihinde Teknik Direktör Tarık Söyleyici’nin yerine göreve getirilmişti. Yeşil – Pembeli Kulüp ile 7 Aralık 2021 tarihinde yani bugün itibariyle yolların ayrılması sonucunda Murat Yılmaz kulüpte sadece 27 gün görevde kalmış oldu.
YILMAZ’IN
YERİNE KİM GELECEK?
Ispartaspor’da Teknik Sorumlu Murat Yılmaz’ın daha bir ay bile geçmeden yolların ayrılmasının ardından Teknik Direktörlük görevine kimin getirileceği ise henüz belli değil.

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °