Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

SDÜ Araştırma Ve Uygulama Hastanesi; 12. Halı Saha Turnuvası Sonuçlandı

SDÜ Araştırma Ve Uygulama Hastanesi; 12. Halı Saha Turnuvası Sonuçlandı

SPOR 18.11.2019 17:20:00 0
SDÜ Araştırma Ve Uygulama Hastanesi; 
12. Halı Saha 
Turnuvası 
Sonuçlandı
SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Geleneksel Halı Saha Turnuvası’nın 12.’si, SDÜ Spor Bilimleri Fakültesi’nin de desteği, hastaneden 11, SDÜ Diş Hekimliği’nden 1 takımın katılımı ile gerçekleştirildi.
 
Kurum içi kaynaşmanın, çalışanlar arsında arkadaşlığın ve motivasyonun artırılması için yapılan organizasyonda sporcular ve seyirciler dostluğun ve rekabetin ön planda olduğu güzel maçlar izledi. 08.10.2019 tarihinde başlayan SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi 12. Halı Saha Turnuvasına 12 takım 120 sporcu katıldı. Turnuva 40 gün sürdü. 6’şarlı 2 grup halinde yarışan takımlardan 4’er takım çeyrek finale çıktı. 8 takımın yarıştığı çeyrek finalden 4 takım yarı finale yükseldi. 14.11.2019 tarihinde öncelikle Oceans Boys ve Arogan FC arasında üçüncülük maçı oynandı. Normal süresi 3-3 biten maçta penaltılarda 3-2 kazanan Aragon FC üçüncülük kupasını almaya hak kazandı.
 
Başlama vuruşunu SDÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çem Çetin, SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Rasih Yazkan ve Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Hasan Şengün’ün yaptığı final maçı, Radyo City ve Narcos arasında oynandı. Final maçı Radyo City takımın 2-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.
 
Birincilik kupasını Radyo City kazanırken, ikincilik kupasını Narcos müzesine götürdü. Ödül kazanmaya hak eden takımların kupa ve plaketleri SDÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alim Koşar, SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Rasih Yazkan, SDÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cem Çetin, Genel Cerrahi AD Başkanı Prof. Dr. Recep Çetin, Radyoloji AD. Prof. Dr. Meltem Çetin, Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nihat Şengeze, Kalp Damar Cerrahisi AD. Dr. Öğr. Üyesi Burhan Kadir Karadem, Hastane Başmüdürü Kazım Kahraman Hastane Müdürü Erdoğan Taşcıoğlu, Hastane Müdür Yardımcıları Özgür Demir, Hüseyin Akdaş, Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Hasan Şengün ve Gülses Gazetesi sahibi Yasin Şişman tarından verildi.
 
Dostluk içinde geçen Halı Saha turnuvasında başta hakemler Taner Kaya, Ayhan Arısoy ve Mahmut Çelik’e turnuvada oynayan bütün oyunculara, bizi yalnız bırakmayan ve takip eden seyircilerimize teşekkür ederiz.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °