Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Sarayköyspor maçı da ücretsiz olsun; Taraftarın Bir isteği Var!

Sarayköyspor maçı da ücretsiz olsun; Taraftarın Bir isteği Var!

SPOR 18.02.2020 12:16:00 0
Sarayköyspor maçı da ücretsiz olsun; 
Taraftarın 
Bir isteği 
Var!
Ispartasporlu taraftarlar, aynı Kestelspor ve Karaman Belediyespor maçlarında olduğu gibi Sarayköyspor maçının da ücretsiz olması için yönetimden talepte bulundu. Taraftarlar; “Bu maçta da tribünleri doldurarak maçı kazanırsak diğer maçlarda paralı olsa da gireriz” dediler.
 
Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, Maküspor mağlubiyeti ve Kestel beraberliği ile adeta giden şampiyonluk şansı, son iki haftada alınan galibiyetlerle tekrar geri geldi. Bunda, gerek Kestelspor gerekse geçtiğimiz Pazar günü oynanan Karaman Belediyespor maçlarının ücretsiz olması ve tribünlerin dolarak takıma verilen destek büyük rol oynadı.
TARAFTARLAR; “SON BİR
MAÇ DAHA ÜCRETSİ OLSUN”
Bu konuda görüşlerini açıklayan Yeşil  - Pembeli taraftarlar, bu hafta sonu yine Isparta’da oynanacak olan Sarayönü Belediyespor maçının son da son bir defa ücretsiz olmasını istediklerini belirterek; “Bilindiği gibi, Ispartaspor yönetimimiz tarafından Kestelspor ve Karaman Belediyespor maçlarında çok akıllıca bir karar alınarak her iki maç da seyircilere ücretsiz oldu. Bu doğrultuda, her iki maçta da tribünler doldu. Her iki maçı da yaklaşık 7’şer bin seyirci izledi.
“SARAYKÖY MAÇINI DA KAZANIRSAK
ISPARTASPOR’U KİMSE TUTAMAZ”
Bu hafta yine kendi sahamızda oynuyoruz. Ispartaspor Başkanımız Atakan Yazgan ve yönetiminden son bir ricada daha bulunuyor ve Sarayköyspor maçının da ücretsiz olmasını istiyoruz. Zira, bu maçı da binlerce taraftarın desteği ile kazandığımız zaman Ispartaspor’un önü açılacak ve kimse tutamayacaktır. Zaten ondan sonra maçlar paralı bile olsa yine o 7 bin seyirci maça gelecektir. Çünkü, üç maçta ücretsiz olarak maça gelen seyircinin ayağı alışmış olacaktır” dediler.
 
 

Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °