Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Şampiyonluk Yarışından Sonra Şimdi de Play – Off Tehlikede; Ispartaspor Avantajını Kaybetti

Şampiyonluk Yarışından Sonra Şimdi de Play – Off Tehlikede; Ispartaspor Avantajını Kaybetti

SPOR 19.03.2021 06:25:00 0
Şampiyonluk Yarışından Sonra Şimdi de Play – Off Tehlikede; 
Ispartaspor
Avantajını
Kaybetti
Geçtiğimiz Çarşamba günü sahasında Esenler Erokspor’a mağlup olarak haftayı puansız kapatan Ispartaspor, Play – Off içindeki puan avantajını da kaybetti. Yeşil – Pembeli ekibin iki maç üst üstü mağlup olmasının ardından alttaki rakipler maçlarını kazanarak aradaki puan farkını kapattı. Şuanda Play – Off’un son sırası olan 5. Sırada bulunan Ispartaspor’un bundan sonraki en küçük puan kaybında Play – Off’un dışında kalmasından endişe ediliyor.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ligin 25. Haftası maçında Isparta Atatürk Stadyumunda grubun güçlü ekiplerinden Esenler Erokspor ile karşı karşıya geldi.
MAÇA PROTOKOL
BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ  
Önceki gün saat 14.00’de başlayan ve güneşli – yağmurlu bir havada oynanan maçı; Vali Ömer Seymenoğlu, Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek diğer protokol üyeleri izledi. TFF kararı gereği maça seyirci alınmadığı için tribünler boş kaldı.
ISPARTASPOR, RAKİBİNE ÜSTÜN
BİR FUTBOL ORTAYA KOYAMADI
Yeni Teknik Heyet ile ilk maçına çıkan Ispartaspor, kendi sahasında oynamasına rağmen Esenler Erokspor karşısında maçın büyük bir bölümünde üstün bir futbol ortaya koyamadı. Yeşil – Pembeli ekipte 90 dakika boyunca yakalanan 2 – 3 gol pozisyonunu da futbolcuların gol atacak beceriyi gösterememesi nedeniyle bir türlü istediği golü bulamadı. Sahada 90 dakika boyunca Ispartaspor’un üzerinde baskı kuran, pres yapan ve adeta pas bile attırmayan Erokspor, bu üstün futbolunu attığı iki golle taçlandırarak Isparta’dan İstanbul’a 3 puanla dönmeyi başardı.
PLAY – OFF’UN
SON SIRASINDA…
Bu mağlubiyetle 37 puanda kalan Ispartaspor, puan durumunda ise play – off grubunun son sırası olan 5. Sıraya kadar geriledi. Yeşil – Pembeli ekip bundan sonraki maçlarda bir puan dahi kaybetse altındaki takımların kazanması ile play – off grubundan çıkma tehlikesi ile karşı karşıya kalacak.
GÖLCÜKSPOR’A
KONUK OLACAK
Öte yandan; Ispartaspor 21 Mart Pazar günü deplasmanda grubun son sıralarında bulunan Gölcüspor’a konuk olacak. Yeşil – Pembeli ekibin Teknik Direktör Hakan Şimşek ile bu maçı kazanarak çıkışa geçmesi bekleniyor.
 

Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °