Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Şampiyonluk Maçının Tüm Ayrıntıları Bu Haberde BAL 2. Bölge 6. Grupta; ŞAMPİYON Emrespor

Şampiyonluk Maçının Tüm Ayrıntıları Bu Haberde BAL 2. Bölge 6. Grupta; ŞAMPİYON Emrespor

SPOR 27.06.2021 20:37:00 0
Şampiyonluk Maçının Tüm Ayrıntıları Bu Haberde
BAL 2. Bölge 6. Grupta; 
ŞAMPİYON 
Emrespor
HABER: Yunus ÖZLER
Isparta Emrespor, Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 6. Grup’ta ligin son maçında bugün sahasında Gölyazıspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı – Siyahlı ekibin mutlak surette kazanması gereken maçı ortaya koyduğu etkili futbolla kazanarak grup birincisi olarak adını Play – Off’a yazdırdı. Emrespor’un gollerini 8. Dakikada Ethem Özden, 33. Dakikalarda Emre Topbaş ve 90. Dakikada Selim Kartal kaydetti.
 
MUTLAK KAZANMASI
GEREKEN BİR MAÇTI VE KAZANDI…
Isparta Emrespor, Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 6. Grup’ta ligin son maçında yani 6. Hafta maçında bugün sahasında Gölyazı Belediyespor’u konuk etti. Kırmızı – Siyahlı ekibin 3. Lige çıkması için öncelikli olarak grubu lider olarak tamamlaması gerekiyordu ve bunun için de Gölyazıspor’u yenmekten başka alternatifi bulunmuyordu. Kırmızı – Siyahlı ekip, böylesine önemli ve zorlu maçta rakibini 3 – 1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek grubu birinci bitirmeyi başardı.
TARAFTARLAR TAKIMLARINI
YALNIZ BIRAKMADI
Isparta Emrespor – Gölyazı Belediyespor maçı bugün saat 18.00’de Milli Egemenlik Stadında başladı. Karşılaşmayı her iki kulübün yöneticilerinin yanı sıra kısıtlı da olsa Emrespor taraftarları izledi.
İLK YARI
MÜKEMMEL OYNADI
Isparta Emrespor, BAL’da oynadığı tüm maçlarda olduğu gibi bugünkü maça da hızlı başladı. Kırmızı – Siyahlılar maçın 8. Dakikasında sahada 14 sırt numaralı formasıyla mücadele eden Ethem Özden ile 1 – 0 öne geçti. Bu golden sonra ataklarını daha da artıran Emrespor, maçın 33. Dakikasında bu defa sahneye 7 sırt numarasıyla mücadele eden Emre Topbaş çıktı ve attığı mükemmel golle durumu 2 – 0 yaptı. İlk yarı bu skorla tamamlanacak derken, rakip Gölyazspor’un golü geldi. Maçın 42. Dakikasında Serkan Kaya durumu 2 – 1 yaptı ve Emrespor ilk yarı sonunda soyunma odasına 2 – 1’lik üstünlükle gitti.
GOLLER EMRE,
ETHEM VE SELİM’DEN GELDİ
Maçın ikinci yarısında ise yaklaşık yarım saat rakip takım Gölhisarspor’un atakları oldu. Emrespor ise kontrataklarla gol aradı ve tarafların çabası gol atmaya muvaffak olamayınca maçın 89. Dakikası 2 – 1 Emrespor’un üstünlüğü ile geçildi. Maç, bu skorla bitecek sanılırken Emrespor’da bu defa sahneye oyuna ikinci yarı giren Selim Kartal çıktı. Kartal, maçın 90. Dakikasında attığı golle maçın skorunu ve Emrespor’un da grup şampiyonluğunu ilan etti: 3 – 1.
MAÇIN YILDIZI EMRE TOPBAŞ
VE SELİM KARTAL OLDU
Bugünkü maçta, maçın yıldızı ilk yarıda Emre Topbaş, ikinci yarıda ise Selim Kartal oldu. Her iki futbolcu da ortaya koydukları futbolla izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.
MAÇ SONRASI
BÜYÜK SEVİNÇ
Maçın 7 dakikalık uzatma dakikalarının tamamlanması ve hakemin bitiş düdüğü ile birlikte Emresporlu yedek futbolcu ve teknik heyet sahadaki futbolcuların yanına koşarak şampiyonluğu doyasıya kutladılar. Kırmızı – Siyahlı taraftarların çağrısı üzerine tribünlerin önüne gelen futbolcular zafer gösterilerinde bulundular.
GRUBUNU BİRİNCİ
OLARAK TAMAMLADI
Emrespor, bu sonuçla bu sezon yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 6. Grup’ta oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle (+4) averaj ve topladığı 7 puanla grubu birinci sırada yani lider olarak tamamlayarak Play – Off’a yükseldi.
 
 
İŞTE MAÇIN KARNESİ:
STAD: Milli Egemenlik
HAKEMLER: Yunus Emre Çiftçi, Hüseyin Asım Kılıç, Talha Enes Taş.
ISPARTA EMRESPOR: Sofu Baykal, Emre Topbaş, Enes Salih Çavdar, Fahri Küçükkurt, Osman Erol, Deniz Karadeniz, Zekeriya Yasin Aksungur (dk. 89 Zeki Alperen Arazlı), Emircan Tuna, Ethem Özden, Süleyman Karaağaç (dk.70 Selim Kartal), Onur Ersoy (dk.57 Mustafa Dilek).
GÖLYAZI BELEDİYESPOR: Barış, Hüsnü, Selçuk, Emrah, Abdurrahman, B. Gökhan, Halil, Enes, Serkan, Hakan, İsa.
GOLLER; dk. 8 Ethem Özden, dk. 33 Emre Topbaş, dk. 89 Selim Kartal (Isparta Emrespor), dk. 42 Serkan Kaya (Gölyazıspor)
 
 
MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI:
Dak. 6: Emrespor atağında sol kanatta topla buluşan Süleyman Karaağaç hızla ceza sahasına girdi. Çapraz pozisyonda çektiği şutta top üstten auta çıktı.
Dak. 8: Emrespor, aradığı gole bu dakikada kavuştu. Sağdan yapılan ortada ceza sahası önünde topla buluşan Ethem Özden, rakibini çalımlayarak topu kalecinin solundan ağlara gönderdi: 1 – 0.
Dak. 21: Sol kanatta Süleyman Karaağaç bir kez daha topla buluştu ve yine hızla ceza sahasına girdi vuruşunda topu kaleci Barış çeldi. Ancak top yine de ağlara doğru yönelirken üst direğe çarparak kornere çıktı.
Dak. 33. Emrespor bu dakikada farkı ikiye çıkardı. Sağ taraftan gelişen Emrespor atağında ceza sahasına yapılan ortayı iyi takip eden Emre Topbaş düzgün bir vuruşla ağları gördü: 2 – 0.
Dak. 36: Zekeriya Yasin’ın soldan ortasında Emre Topbaş ceza sahası çizgisinde kafa ile topu kaleye gönderdi. Ancak, top kaleci Barış’ta kaldı.
Dak. 42: Bu dakikada ise konuk ekip Gölyazı Belediyespor’un golü geldi. Halil sağ kanatta aldığı topla yaklaşık 30 metre ilerledi ve ceza sahası çaprazında pasını Serkan Kaya’ya aktardı. Bu futbolcunun düzgün vuruşunda top uzak direğin yanından ağlara gitti: 2 – 1.
Tarafların çabası başka gol getirmeyince ilkyarıda Emrespor soyunma odasına 2 – 1’lik galibiyetle gitti.
Dak. 54: Ethem Özden aldığı topla hızla ceza sahasına indi yerden şutunda top yan direğin dibinden auta çıktı.
Dak. 72: Soldan yapılan ortada ceza sahası içinde kale önünde topla buluşan Selim Kartal döndü vurdu top iyi yer tutan kalecide kaldı.
Dak. 87: Selim Kartal aldığı topla hızla ceza sahasına girdi vuruşunda top üstten auta çıktı.
Dak. 90: Emrespor bu dakikada üçüncü golüne kavuştu ve bir anlamda maçı bitiren golünü attı. Ceza sahası içine yapılan ortada Selim Kartal ile Kaleci Barış aynı anda topa çıktılar. Kaleci büyük bir hata yaparak topu ıskalayınca Selim Kartal bu hatayı affetmedi ve yerden bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 3 – 1.
Hakem maçı 7 dakika uzattı. Uzatma dakikalarında da tarafların çabaları başka gol getirmedi ve Isparta Emrespor, Gölyazı Belediyespor’u 3 – 1 mağlup ederek adını grup birinciliğine ve play – off’a yazdırdı.
İŞTE EMRESPOR’UN ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİĞİ MAÇIN ISPARTA’DA SPORUN VE SPORCUNUN ÖNCÜSÜ MEDYA32 İNTERNET HABER SİTESİ FARKIYLA VE USTA GAZETECİ YUNUS ÖZLER’İN OBJEKTİFİNDEN FOTOĞRAFLARI:


















 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °