Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Şalvarlı kadınların tenis öğrenme azmi

SDÜ’de mevsimlik işçi olarak çalışan şalvarlı kadınlar, mesai saatleri sonrasında tenis sporunu öğrenmek için kursa katılıyor.

SPOR 22.04.2016 07:44:00 0
Şalvarlı kadınların tenis öğrenme azmi
Isparta’nın en güzel tenis kortlarına sahip olan Süleyman Demirel Üniversitesi’nde yarışmalardan ve kurslardan etkilenen bayanlar, çocukluğunda merak ettikleri ancak oynama fırsatı bulamadığı bu dalla tanıştılar.
SDÜ’de mevsimlik işçi olarak çalışan ve kortların hemen yanında çevre düzenlemesi işleriyle uğraşan bayanlar, tenis öğrenmek için Eğitmen Yunus Şahinler’den kurs vermesini istediler.
Mesai sonralarında Tenis Eğitmeni Yunus Şahinler’den bu dalın temel eğitimlerini alan bayanlar, azimleriyle de dikkat çektiler.  Kısa sürede tenis sporunun duruş şekillerini öğrenen ve tekniklerini kavrayan şalvarlı bayanlar, kendilerine destek veren SDÜ yetkililerine teşekkür ettiler.
Gelendostlu Nuray Kıranfil, Sütçülerli Hatice Gülal ve Burdur Tefennili Raziye Sarı’nın tenis öğrenme gayreti bu dalla uğraşanlar da şaşkınlarını gizleyemediler.
Tenis Eğitmeni Yunus Şahinler, bayanların kendilerine gelerek kurs vermelerini istediğini bildirdi. Şalvarı bayanların tenis öğrenme hırsına hayran kaldığını söyleyen Şahinler, tenis sporunun 7’den 77’ye herkesin sporunun olduğunu ifade etti.
Bu arada Akdeniz muhabirine açıklamalarda bulunan Sütçülerli Hatice Gülal, televizyonda gördükleri tenisle SDÜ’de tanıştıklarını belirterek, “Tenis kortun yanında normal işlerimizi yaparken kurs alanları gördük. Televizyondan izliyorduk. Tenis sporun çok merak ediyordum. Bugünlerde oynamak nasip oldu. Bizler çocukluğumuzda oynamadık. Ancak çocuklarımız oynasın. Oğlum da hevesli. Onu kayıt yaptıracağım. Spor gibisi yok” dedi.
Levent DOĞAN

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °