Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Rakip güçlü, hedef galibiyet: Ispartaspor Ortaca Belediyespor’u Konuk ediyor

Rakip güçlü, hedef galibiyet: Ispartaspor Ortaca Belediyespor’u Konuk ediyor

SPOR 30.11.2019 14:42:00 0
Rakip güçlü, hedef galibiyet: 
Ispartaspor
Ortaca Belediyespor’u 
Konuk ediyor
Geçen haftayı beraberlikle kapatan Ispartaspor yarın kendi saha ve seyircisi önünde kendisi gibi şampiyonluk mücadelesi veren Ortaca Belediyespor ile karşılaşacak. Atatürk Stadındaki maç saat 14.00’te başlayacak. Yeşil – Pembeli ekipte hedef mutlak galibiyet.
 
Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Isparta’yı temsil eden ve geçen haftayı deplasmanda oynadığı derbi maçında Manavgat Belediyespor maçında rakibi ile 2 – 2 berabere kalarak bir puanla kapatan Ispartaspor, gözünü bu hafta sonu yani yarın kendi sahasında oynayacağı Muğla ekibi Ortaca Belediyespor maçına çevirdi. Bilindiği gibi; Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ligin onuncu maçını Manavgat İlçe Stadyumunda bu maç öncesinde grupta ikinci sırada bulunan Manavgat Belediyespor ile yaparak sahadan 2 – 2’lik skorla ayrılmıştı. Yeşil – Pembeli ekip, grupta 11. Haftaya girilirken 18 puanla puan durumunda 6. Sırada bulunuyor.
ONBİRİNCİ HAFTA MAÇ
ORTACA BELEDİYESPOR İLE
Manavgat Belediyespor maçının ardından bir günlük izin verilen Ispartaspor, geçtiğimiz Salı günü sabah toplanarak Teknik Direktör Hasan Şengün nezaretinde çalışmaya başlayarak çalışmalarını dünkü son antrenmana kadar sürdürdü.
MAÇ YARIN SAAT 14.00’TE
BAŞLAYACAK
Ispartaspor – Ortaca Belediyespor maçı yarın Atatürk Stadında oynanacak ve karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.
MAÇI HAKEM HASAN
KILIÇARSLAN YÖNETECEK
Ispartaspor’un yarınki Ortaca Belediyespor maçını Adana Bölgesi hakemlerinden Hasan Kılıçarslan yönetecek. Kılıçarslan’ın Yardımcılığını ise; Niğde Bölgesi hakemlerinden Kadir İşcan ve Adana Bölgesi hakemlerinden Murat Oruç yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise yine Adana Bölgesi Hakemlerinden İbrahim Güçlü.
ŞENGÜN; “ZOR BİR MAÇ AMA
KESİNLİKLE KAZANMAK ZORUNDAYIZ”
Ispartaspor Teknik Direktörü Hasan Şengün, yarınki maçta, rakiplerinin durumuna bakmaksızın güzel bir futbol ve iyi bir skorla sahadan ayrılmak istediklerini belirterek; “Rakibimiz son haftalarda çıkışa geçen ve aldığı galibiyetlerle şampiyonluk potasına giren Ortaca Belediyespor’u mutlak surette yenmek istiyoruz. Yarınki maçın oldukça zor geçeceğini biliyoruz. Zira, Ortaca’nın ligde bizim 3 sıra üstümüzde olması güçlü olduğunu ortaya koyuyor. Dolayısıyla, Ortaca Belediyespor iyi bir ekip. Koşan, mücadele eden ve maçı bırakmayan bir ekip. Onun için zor bir karşılaşma olacak. Ama biz de kazanmak zorundayız. Puan kaybına kesinlikle tahammülüz yok” dedi.
TARAFTARLARIN BÜYÜK İLGİ
GÖSTERMESİ BEKLENİYOR
Öte yandan, yarın oynanacak olan ve BAL 7. Grupta adeta grubun ‘derbi’ maçı niteliğindeki Ortaca Belediyespor maçına Ispartasporlu taraftarların büyük ilgi göstermeleri ve tribünlerin dolması bekleniyor.
BAL 7. GPUR 11. HAFTA MAÇLARI
Kestel Spor –  Çal Belediyespor
Yatağanspor – Sarayönü Belediyespor
Ispartaspor – Ortaca Belediyespor
Denizli Sarayköyspor – Manavgat Belediyespor
Konya Ereğlispor – Kepez Belediyespor
Burdur MAKÜ Gençlikspor – Akşehirspor
Karaman Belediyespor – Bucak Belediye Oğuzhanspor

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °