Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Play – Off’ta İçel’i Saf Dışı Bırakan; Ispartaspor’da Yüzler Gülüyor

Play – Off’ta İçel’i Saf Dışı Bırakan; Ispartaspor’da Yüzler Gülüyor

SPOR 11.05.2021 10:32:00 0
Play – Off’ta İçel’i Saf Dışı Bırakan; 
Ispartaspor’da
Yüzler Gülüyor
Misli.com 3'üncü Lig 3’üncü Grupta Play – Off çeyrek finalinde İçel İdmanyurduspor’u saf dışı bırakarak yarı finale yükselen Ispartaspor’da yüzler gülüyor. Yeşil – Pembelilerde şimdiki hedef ise Esenler Erokspor’u elemek.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden ve ligi 4. Sırada tamamlayarak Play – Off grubuna kalan Ispartaspor, dün Play – Off Çeyrek Final ikinci maçında deplasmanda İçel İdmanyurduspor ile karşılaştı. Bilindiği gibi, Isparta’da oynanan ilk maç 0 – 0 golsüz beraberlikle sonuçlanmıştı. Dünkü maçta adeta hayatının futbolunu oynayan Yeşil – Pembeli ekip sahadan 2 – 2’lik skorla ayrılarak Play – Off yarı finaline yükseldi. Dün saat 16.00’da Mersin Şehir Stadyumunda oynanan maçta Serdar Ümit Deniz’in ayağından bir de penaltı kaçıran Yeşil – Pembeli ekibin gollerini Emir Kaan Gültekin ve Kerem Pala kaydetti.
ISPARTASPOR’UN RAKİBİ
ESENLER EROKSPOR OLDU
Öte yandan, aynı Ispartaspor gibi Çatalcaspor ile Play – Off maçları oynayan Esenler Erokspor, beklendiği gibi rakibini mağlup ederek adını yarı finale yazdırıp Ispartaspor’un yarı finaldeki rakibi oldu.
Ispartaspor, Play – Off’taki rakibi İçel İdmanyurduspor’u 0 – 0 ve 2 – 2’likskorlarla geçerken, Yeşil – Pembeli ekibe rakip olan Esenler Erokspor ise rakibi Çatalcaspor’u deplasmanda 1 – 0, sahasında 2 – 1 mağlup ederek eleyerek yarı finale yükseldi.
ŞİMDİ HEDEF FİNAL…
Ispartaspor’da şimdi hedef Play – Off’ta yoluna emin adımlarla ve kayıpsız devam ederek ilk etapta finale ardından 2. Lige çıkmak.
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °