Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

PFDK'dan Ispartaspor Teknik Direktörü 2 Maç Ceza! El İnsaf Dedirten Ceza!!!

PFDK'dan Ispartaspor Teknik Direktörü 2 Maç Ceza! El İnsaf Dedirten Ceza!!!

SPOR 4.10.2021 15:11:00 0
PFDK
PFDK’dan ‘El İnsaf’  dedirtecek bir ceza geldi. Kurul, Tarsus İdmanyurduspor maçında çıkan kavgayı ayırmaya çalışan Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici’ye 2 maç ceza verildiğini açıkladı.
 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici'ye 2' maç soyunma odasına ve yedek kulübesine girmeme cezası verdi. Kurul ayrıca, Yönetici Emir Ursavaş’a da 18 gün hak mahrumiyeti cezası verdi. Kötü tezahürattan dolayı da kulübe ihtar cezası verildi.
 
TFF'den yapılan açıklamaya göre PFDK, 2. Lig Beyaz Grup 4. Haftasındaki Ispartaspor – Tarsus İdmanyurdu maçında çıkan olaylar nedeniyle PFDK’ya sevk edilen Söyleyici ve Ursavaş hakkında karara vardı. Teknik Patron Söyleyici’ye 2 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 1.200 lira para cezası veren kurul, aynı maçta rakip takım oyuncusuna saldırdığı iddiasıyla Yönetici Emir Ursavaş’a da 18 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırdı.
Teknik Direktör Tarık Söyleyici ve Yönetici Emin Ursavaş için Tahkim Kurulundan indirim çıkmaması durumunda 2. Lig Beyaz Grubun 6. Haftasındaki Akhisarspor ile 7. Haftadaki Pendikspor müsabakalarında takımın başında yer alamayacak.
İŞTE PFDK'NIN O AÇIKLAMASI
ISPARTA 32 SPOR Kulübünün, 26.09.2021 tarihinde oynanan ISPARTA 32 SPOR-TARSUS İDMAN YURDU TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada ISPARTA 32 SPOR Kulübü görevlisi EMİN URSAVAŞ'ın, rakip takım sporcusuna yönelik saldırısı nedeniyle FDT'nin 44/1-c maddesi uyarınca ve FDT'nin 12 maddesinin uygulanması suretiyle 18 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada ISPARTA 32 SPOR Kulübü teknik sorumlusu TARIK SÖYLEYİCİ'nin, rakip takım sporcusuna yönelik saldırısı nedeniyle FDT'nin 44/1-c ile 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT'nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 1.200.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °