Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

OYUNLARA GELMEMELİYİZ

Gazeteci Levent Doğan yazıyor...

SPOR 17.11.2016 09:43:00 0
OYUNLARA GELMEMELİYİZ
Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Isparta Davrazspor, ligdeki 7. maçında Şuhut Hisar Belediyespor’u 2-1 yenerek zirve yarışında önemli bir galibiyet aldı. Isparta’ya lider gelen Afyonkarahisar temsilcisini mağlup eden pembe-yeşilliler, galibiyet serisini 3’e çıkardı.
                Karşılaşmayı 8 bin dolayında futbolsever izlerken maç öncesinde uzun kuyrukların oluştuğu görüldü. Maça gelecek olursak Isparta Davrazspor, haftalar ilerledikçe daha iyi oluyor. Ve daha da iyi olacağına inanıyorum. Taraftarın ilgisi alınacak galibiyetlerle daha artar. Bölgesel Amatör Lig’de seyirci rekoru kıran Isparta’daki bu potansiyel çoğu Süper Lig takımında yok.
Evet bir özlem var. Bu özlem nedeniyle taraftarımız haksızlığa gelemiyorlar.  Ve sahaya zaman zaman pet şişe atılıyor. Bu pet şişeleri lütfen sahaya atmayalım. Pet şişeler nedeniyle takıma para cezaları veriliyor. Bu arada alınan karar sonrasında  stat içerisinde pet şişe yerine bardak su satılacak. Daha sakin olmalıyız. Çünkü rakipler olayları büyütüyor da büyütüyor. Geçtiğimiz hafta saha içerisinde ve dışarısında hiçbir olay yaşanmadığını misafir takım yöneticileri ve sözde basın mensupları da biliyor. Hatta Sayın Valimiz Şehmus Günaydın’a ve takımımıza karşı bir takım iftira atacak kadar olayları çirkinleştirmeye kalktılar.
 “Şuhutlara Isparta’da Cehennem Azabı” şeklinde başlıkları atan sözde basın mensuplarının iftiralarına ve oyunlarına da gelmemeliyiz. 
Isparta’nın lobisi var şeklinde yorum yapılıyor.  Sandıklı, Tavşanlı Linyitspor ve Serikspor maçlarındaki hakem hatalarının görüntüleri arşivlerde. Bunlar niye konuşulmuyor? 
Isparta’nın bu birlik ve beraberliği birilerini rahatsız etti. Isparta tek yürek olmalı. Olmalı ki bu zorlu maratondan alnının akıyla çıkmalı.  Şimdi daha güçlü bir şekilde Isparta Davrazspor’un yanında olunmalı ve hedef doğrultusunda yolumuzdan sapmamalıyız.
 

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °