Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ortaya Konulan Futbol Tek Kelimeyle Kepazelik ve Rezalet; Ispartaspor SEFİLLERİ Oynuyor!!!

Ortaya Konulan Futbol Tek Kelimeyle Kepazelik ve Rezalet; Ispartaspor SEFİLLERİ Oynuyor!!!

SPOR 24.09.2022 15:56:00 0
Ortaya Konulan Futbol Tek Kelimeyle Kepazelik ve Rezalet;  
Ispartaspor
SEFİLLERİ 
Oynuyor!!!
2. Lig Beyaz Grupta ligin başından bu yana rezalet bir futbol oynayan Ispartaspor bu rezil oyununu bugün lig düşme potasındaki İnegölspor maçında da ortaya koyunca hem rakibini düşme potasından kurtardı hem kendisini küme düşme potası önüne kadar getirdi: 2 – 0.
 
YÖNETİMİN BUNCA
MASRAFINA YAZIK OLUYOR
2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, grupta 6. Hafta maçında bu maçtan önce küme düşme potasında yani sondan dördüncü sırada bulunan İnegölspor takımıyla karşı karşıya geldi. Sezon başından bu yana kötü futboldan bir türlü kurtulamayan Yeşil – Pembeli ekip rakibine gol atma becerisini ortaya koyamayınca rakip, golleri Ispartaspor ağlarına gönderdi. Yönetimin yaptığı 20 milyon lirayı aşan transferler sonucunda böyle bir oyunun ortaya konulması Teknik Heyet ve futbolculara tepkileri her geçen gün artırıyor. Yönetimin, bugün – yarın radikal kararlar alması bekleniyor.
NE OLACAK BU
TAKIMIN HALİ?  
İnegöl İlçe Stadyumunda bugün saat 16.00’da başlayan ve güneşli bir havada oynanan maçta, ev sahibi İnegölspor iyi futbol oynamadı. Ancak, Ispartaspor ev sahibi ekipten daha kötü futbol ortaya koyunca mağlubiyet kendiliğinden geldi. Zira Ispartaspor, bugünkü maçta ortaya koyduğu futbolla taraftarlarını adeta çileden çıkardı. Zayıf rakibi karşısında maç boyunca rakip takım karşısında oldukça zorlanan Yeşil – Pembeli ekip nadir de olsa maçta bulduğu gol pozisyonlarını cömertçe harcayarak kolay maçı zora soktu. Hatta zora sokmakla kalmadı sezon başından bu yana en kepaze maçlarından birisini daha oynadı.
ISPARTASPOR İNEGÖLSPOR
TEKNİK DİREKTÖRÜNÜ İPTEN ALDI
Ev sahibinin gollerini ise 69. Dakikada Ömer Faruk Ermeç ve 74. Dakikada Bahadır Taşdelen attı ve maç 2 – 0 İnegölspor’un galibiyetiyle sona erdi. İnegölspor ise bu galibiyetle adeta altın buldu ve küme düşme potasından kurtularak 12. Sıraya kadar yükseldi. Hafta içinden, İnegöl basınından Ispartaspor maçının İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım’ın son şansı olduğu mağlubiyet halinde görevine son verileceği haberleri yazılıyordu. Ispartaspor, rakibine yenilerek İnegölspor Teknik Direktörünü ipten aldı ama bu defa kendisini ateşe attı.
TAKIMDA ÖZGÜVEN YOK!,
AZİM YOK!, HIRS YOK!
Bugünkü maçta Ispartasporlu futbolcuların özgüvenden yoksun, hırs ve azmi yok olmuş bir görünüm ortaya koyması gelecek maçlar için de taraftarların umutlarını yok etti.
TAKIM KENDİNİ
TOPARLAYANA KADAR
LİGİN DİBİNİ BULACAĞIZ!!!
Takımın, İnegölspor karşısında bu kadar kötü oynaması taraftarları derinden endişelendirirken, takımın bu kadar kötü oynamasının sebebi (takımın bu yıl tecrübesiz gençler yerine son derece tecrübeli futbolculardan oluşmasına rağmen) bir türlü belirlenemedi. Bu durumda Takımın 24 Erzincanspor maçına kadar toparlanması bekleniyor. Aksi takdirde takımın yine aynı futbolu oynaması halinde Yeşil – Pembeli ekibin şampiyonluk mücadelesi veren 24 Erzincanspor maçını bırakın berabere kalmayı farklı skorla mağlup olması kaçınılmaz olacak.
LİGDE PLAY – OFF DA HAYAL
OLUYOR, PUAN FARKI AÇILIYOR
Ligin başından bu yana oynadığı 6 maçta 18 puan yerine sadece 6 puan toplayabilen, diğer bir deyişle 12 puan kaybeden Ispartaspor, bugünkü mağlubiyetle 6 puanda kalarak grupta 15. sıraya geriledi. Yarınki maçlardan sonra Ispartaspor’un liderle ve hatta Play – Off grubuyla puan farkı iyice açılmış olacak.
TARAFTARLAR; “ARTIK BİR
ŞEYLERİN DEĞİŞMESİ LAZIM”
Ispartaspor, gelecek hafta yani 1 Ekim Cumartesi günü 7. Hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde 24Erzincanspor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli taraftarlar, futbol adına hiçbir umut vermeyen takımla ilgili olarak; “Önüne gelenin puan aldığı takımımız Ispartaspor’un, eğer bir haftada bazı değişiklikler yapılmaması halinde şuanda Play – Off grubu içinde yer alan 24Erzincanspor maçından galibiyetle ayrılması mucizelere bağlı” diyerek görüşlerini ortaya koydular.

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °