Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Ortada ne futbol var, ne de skor: KEPAZELİK!....

Ortada ne futbol var, ne de skor: KEPAZELİK!....

SPOR 26.01.2020 15:34:00 0
Ortada ne futbol var, ne de skor: 
KEPAZELİK!....
Ligde Şampiyonluk mücadelesi veren (!) Ispartaspor, gruptaki takımların farklı mağlup ettiği ve şuana kadar sadece 5 puan toplayabilmiş lig sonuncusu MAKÜspor’a yenilmekten kurtulamadı. Maçta kalecisinden forvetine kadar ‘Rezalet’ bir oyun ortaya koyan Yeşil – Pembeli ekip gelecek için büyük hayal kırıklığı yarattı.
 
Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta geçen haftayı kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Akşehirspor maçında rakibini zor da olsa yenerek haftayı üç puanla kapatan Ispartaspor, bugün oynadığı MAKÜspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkmıştı. Zira, lige şampiyonluk parolasıyla giren Yeşil – Pembeli ekip, önce lider ardından şampiyon olabilmesi için her maç final niteliğindeydi. Ancak, beklenildiği gibi olmadı.
ISPARTASPOR LİG
SONUNCUSUNA YENİLDİ!
MAKÜspor – Ispartaspor maçı bugün Burdur Gazi Stadında oynandı ve karşılaşma saat 14.00’te başladı. Maçı, Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, her iki takımın Kulüp Başkanları ile taraftarları izledi. Maça hızlı başlayan Ispartaspor, daha maçın 3. Dakikasında İbrahim Zeytin ile golü buldu. Ancak, golden sonra oyunu bırakması nedeniyle ligin son sırasına demir atmış olan ev sahibi ekip maçta üstünlüğü ele geçirdi ve bu üstünlük maç sonuna kadar devam etti.
GALİBİYETİ KORUYAMADI!
Ispartaspor, attığı golün devamını getiremeyince Maküspor’un golü. 43. Dakikada gol geldi. Zeki Özçelik topu ağlara göndererek Maküspor’u  beraberliğe getiren golü kaydetti. İlk yarıda başka gol olmadı ve Yeşil – Pembeli ekip ilk 45 dakika sonrasında soyunma odasına 1 – 1’lik beraberlikle gitti.
Ispartaspor maçın ikinci yarısında da rezalet futbolunu sürdürdü. Bu rezil futbol Maküspor’un ikinci golüyle daha da bariz bir şekilde ortaya çıktı. Kornerden gelen top, ceza sahası içinde oluşan karambolde Volkan Serim’e çarparak ağalara gitti: 2 – 1. Bu da yetmiyormuş gibi, Ispartaspor’da orta sahanın en önemli futbolcusu niteliğindeki İlyas, rakibine hareket yapınca önce ikinci sarı kart ardından kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
YATA YATA ÜÇ PUANI ALDILAR…
Ispartaspor gerek rezalet futbolu gerekse beceriksizliği maç boyunca devam edince, geliştirdiği ataklar da ev sahibi ekipte futbolcuların her pozisyonda kendini yere atmasıyla, diğer bir deyişle yata yata dakikaları bir bir eritip maçı da bu skorla bitmesini sağladılar.  
3. SIRAYA DÜŞTÜ, KESTEL GELİYOR….
Ispartaspor bu mağlubiyetle hem puan durumunda 2. Sıradan 3. Sıraya düştü, hem lider Kestelspor ile arasındaki puan durumu 2’ten 5’e yükseldi. Hem de ve daha da önemlisi ‘Gelecek için kendisine duyulan güven ve umutları’ sıfırladı. Lider Kestelspor ise Yatağanspor’u 5 golle geçti. Yeşil – Pembeli ekibin bu futbolla haftaya Isparta’ya gelecek olan lider Kestelspor’dan fark yemesinden endişe ediliyor…
BAL 15. HAFTA TOPLU SONUÇLARI:
Kestel Spor –  Yatağan Spor: 5 – 1
Karaman Beld. Spor – Manavgat Bld. Spor: 2 - 0
Çal Bld. Spor –  Konya Ereğlispor: 0 – 0
Burdur MAKÜspor –  Ispartaspor
Ortaca Bld. Spor –  Kepez Bld. Spor: 2 – 0
Sarayönü Bld. Spor –  Bucak Bld. Oğuzhan Spor: 3 – 3
Akşehir Spor –  Sarayköy Spor: 2 – 0  
 
 

Anahtar Kelimeler: skorkepazelik futbol ortada
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °