Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Olmaz ki, Bu kadar da GOL Kaçırılmaz ki!

Olmaz ki, Bu kadar da GOL Kaçırılmaz ki!

SPOR 22.09.2019 17:58:00 0
Olmaz ki, 
Bu kadar da 
GOL 
Kaçırılmaz ki!
Bölgesel Amatör Futbol Liginin ilk maçında deplasmanda Akşehirpor ile karşılaşan Ispartaspor sahadan bir puanla ayrıldı. Maçta mutlak gol pozisyonlarından yararlanamayan Yeşil – Pembeli ekip hedefini şampiyonluk olarak belirlemesine rağmen rakibi karşısından üstünlük sağlayamayınca lige beraberlikle başlamak zorunda kaldı.
 
Bölgesel Amatör Futbol Liginde 2019 - 2020 Sezonu bugün oynanan maçlarla başladı. 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ilk maçını deplasmanda Nasrettin Hoca Stadyumunda Akşehirspor ile yaptı. Saat 15.00’te başlayan maçı; Akşehirsporlu taraftarların yanı sıra takımlarını desteklemek için Akşehir’e giden Ispartaspor taraftarları da izledi. Maçı, İzmir Bölgesi’nden Emre Bulut, Veysel Ayaydın ve Nazmihan Öterbülbül hakem triosu yönetti.
İLK YARIDA BEŞ NET
POZİSYONU GOLE ÇEVİREMEDİ
Ev sahibi Akşehirspor’un hızlı başladığı maçta, ıspartaspor kısa zamanda dengeyi sağladı ve ilk yarıda üstün bir futbol ortaya koydu. Yeşil – Pembeli ekip ilk yarıda yeni transfer İbrahim Zeytin başta olmak üzere birçok oyuncusu ile mutlak gol pozisyonlarına girmesine rağmen bunları değerlendiremedi. Dolayısıyla, ilk yarıda her iki taraf olsa da gol atmaya muvaffak olamadı ve takımlar ilk yarının sonunda soyunma odasına 0 – 0’lık beraberlikle gittiler.
İLK MAÇINDA 1
PUANA RAZI OLDU
İkinci yarıda ilk yarıya göre vasat bir futbol oynayan Ispartaspor sahadan golsüz beraberlikle ve 1 puanla ayrıldı ve Yeşil Pembeli ekip, Isparta’ya 1 puanla döndü.
LİGE ÜÇ PUANLA
BAŞLAYAMADI
Üç sezondur lige ‘mutlak şampiyonluk’ parolasıyla başlayan Ispartaspor, ligin ilk maçında galibiyet ve dolasıyla 3 puanla tanışamadı. Yeşil – Pembeli ekip, bu beraberlikle ligin ilk haftasında puan durumunda 9. Sırada yer aldı.
BURDUR MAKÜ
GENÇLİKSPOR GELİYOR…
Ispartaspor, Bölgesel Amatör Ligi 7. Grupta ikinci hafta kendi saha ve seyircisi önünde Burdur Mehmet Akif Üniversitesi Gençlikspor ile karşılaşacak. Bilindiği gibi, BAL liginde Isparta 1 takımla temsil edilirken, komşu il Burdur ise Bucak Belediye Oğuzhanspor’un yanı sıra bu yıl Mehmet Akif Üniversitesi Gençlikspor’un da ilave edilmesiyle 2 takımla temsil ediliyor.
BAL 1. HAFTA TOPLU SONUÇLARI:
Akşehirspor – Ispartaspor: 0 – 0
Ortaca Belediyespor – Bucak Belediye Oğuzhanspor: 2 – 1
Manavgat Belediyespor – Kepez Belediyespor: 3 – 0
Karaman Belediyespor – Alanya Kestel Belediyespor: 2 – 1
Burdur MAKÜ Gençlikspor – Yatağanspor: 2 – 2
Sarayönü Belediyespor – Konya Ereğlispor: 1 – 0
Çal Belediyespor – Sarayköyspor: 0 – 0
 

Anahtar Kelimeler: dagolkaçırılmaz kadar kibu olmaz
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °