Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Nurettin Çakır O Golü Attı Ve; Zirvede TEK Başına

Nurettin Çakır O Golü Attı Ve; Zirvede TEK Başına

SPOR 28.02.2021 06:14:00 0
Nurettin Çakır O Golü Attı Ve; 
Zirvede
TEK 
Başına
Ispartaspor’da takımın beyni Nurettin Çakır’ın attığı 12 golle grupta gol krallığında zirvede yer alıyor. Takımdaki diğer golcü Emin Kaan Gültekin ise üç haftadır gol atamadığı için 10 golle gol krallığında 5’inci sırada bulunuyor.
 
TAKIMA GOLCÜ OLARAK
BİLAL ÇEBİ ALINDI
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ve sezonun ilk yarısında takımda golcü olarak bulunan ancak 15 maçta sadece 2 gol atabilen Volkan Serim ile yolların ayrılmasıyla Erhavispor’dan forvet oyuncu Bilal Çebi’nin alındığı Ispartaspor’da Çebi henüz golle tanışamadı. Bu nedenle takımdaki golcü açığı takımın sağ kanat oyuncusu Nurettin Çakır ve sol kanat oyuncusu Emir Kaan Gültekin ile kapatmaya çalışılıyor. Her iki futbolcu da forvet oyuncusu olmamalarına rağmen attıkları gollerle takımı sırtlıyorlar.
NURETTİN ÇAKIR’IN PENALTI GOLÜ
PUAN KAYBINI ÖNLEYEMEDİ
Ispartaspor, geçtiğimiz Çarşamba günü sahasında oynadığı Altındağspor maçında rakibini yenme başarısı gösteremeyince maç 1 – 1 beraberlikle bitti ve Yeşil – Pembeli ekip altın değerinde iki puan kaybetti. Altındağspor karşısında Nurettin Çakır’ın penaltıdan attığı golle beraberliği kurtaran Yeşil – Pembeliler, puanını 37’ye çıkararak, grupta 4. Sıradaki yerini korudu.
NURETTİN ÇAKIR GOL KRALLIĞINDA
İLK SIRADAKİ YERİNİ KORUYOR        
Ispartaspor’da son aylarda oynadığı futbolla taraftarın gözdesi olan ve adeta takımı tek başına sırtlayıp taşıyan Nurettin Çakır, rakiplerin kendisi için özel önlem alıp sakatlama pahasına onun üzerine oynaması nedeniyle takımın oynadığı son iki maçta gol atamamıştı. Ancak, başarılı futbolcu Altındağspor maçında penaltı da olsa attığı golle 11 olan gol sayısını 12’ye çıkarıp rakiplerinden bir adım öne çıkarak 12 golle grupta gol krallığında zirvedeki yerini korumaya devam ediyor.
EMİR KAAN GÜLTEKİN
5. SIRAYA DÜŞTÜ
Öte yandan; Ispartaspor’un sol kanat futbolcusu Emir Kaan Gültekin de grupta gol krallığında mücadelesini sürdürüyor. Başarılı futbolcu da iki maçtır gol atamadı ve gol krallığında 10 golde kalınca 5. Sıraya kadar düştü.
KRALLIĞI SIRALAMASI
İşte Ispartaspor’un da içinde bulunduğu 3. Lig 3. Grupta gol krallığı sıralaması;
Nurettin Çakır – 12 Gol (Ispartaspor)
Hakan Kuş – 11 Gol (Karşıyaka)
Abuzer Gaffar Toplu – 11 Gol (Erokspor)
Nurettin Çağlar – 11 Gol (Somaspor)
Emir Kaan Gültekin – 10 Gol (Ispartaspor)

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °