Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Nefesler Tutuldu Akşam Maç Saati Bekleniyor; Ispartaspor’da KUPA Günü

Nefesler Tutuldu Akşam Maç Saati Bekleniyor; Ispartaspor’da KUPA Günü

SPOR 15.10.2020 08:46:00 0
Nefesler Tutuldu Akşam Maç Saati Bekleniyor; 
Ispartaspor’da 
KUPA
Günü
Ispartaspor, bugün Türkiye Ziraat Kupası 1. Tur Maçında kendi sahasında Kemerspor 2003 takımıyla karşı karşıya gelecek. Isparta Atatürk Stadyumunda saat 19.00’da başlayacak maç A Spor Kanalından naklen yayınlanacak.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartaspor, Ziraat Türkiye Kupası 1.tur eleme maçında 15 Ekim Perşembe günü yani bugün kendi sahasında koronavirüs pandemisi nedeniyle seyircisiz oynanacağı komşu il takımı Kemerspor 2003 maçının hazırlıklarını dün yaptığı çift kale idman ile tamamlayarak tesislerinde kampa girip maç saatini beklemeye başladı.
UMUT VEREN TEK KONU TAKIMIN
SON İKİ MAÇTA GÖSTERDİĞİ PERFORMANS
Lige kötü bir başlangıç yapan ve bu haftaya kadar oynadığı 4 maçtan sadece ve sadece 2 puan çıkarabilen Ispartaspor’da şuanda tek umut veren konu son iki maçta takımın mağlup olmaması. Bu durum, Yeşil – Pembeli camiada bundan sonraki maçlarda daha iyi grafik çizecek yukarılara tırmanma sinyalleri vermesi. Bu durum, bugün akşam oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçıyla başlaması bekleniyor.
YEŞİL – PEMBELİLER KUPA MAÇIYLA
YÜKSELİŞ TRENDİ YAKALAMAK İSTİYOR
Hafta içi yani bugün oynanacak kupa maçını kazanmak için büyük bir efor sarf edecek olan Yeşil – Pembeli ekip, bugünkü maçı kazanarak lig için de büyük moral bulmak istiyor.
MAÇ A SPOR’DAN
NAKLEN YAYINLANACAK
Ispartaspor’un bugün akşam saat 19.00’da Isparta Atatürk Stadyumunda Kemerspor 2003 takımıyla yapacağı maç A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.
ISPARTASPOR’UN 2. TURDAKİ
RAKİBİ BELLİ OLDU
Öte yandan, Ispartaspor’un bugünkü maçta rakibi Kemerspor’u mağlup ederek 2. Tura yükselmesi durumunda karşılaşacağı rakibi de belli oldu. Bilindiği gibi, Yeşil – Pembeli ekip TFF tarafından açıklanan Ziraat Türkiye Kupası programı çerçevesinde Kestelspor – Karaman Belediyespor maçının galibiyle karşılaşacaktı. Söz konusu maç önceki gün oynandı ve Kestelspor, Karaman Belediyespor’u 2 – 0 mağlup etti. Buna göre, Ispartaspor 1. Turu geçmesi halinde Kestelspor ile karşı karşıya gelecek.
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °