Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ne Varsa Eskilerde Var Hukuk Camiasından TTF’ye en anlamlı tepki; Gökmen Gökmenoğlu’ndan Geldi

Ne Varsa Eskilerde Var Hukuk Camiasından TTF’ye en anlamlı tepki; Gökmen Gökmenoğlu’ndan Geldi

SPOR 17.07.2020 06:06:00 0
Ne Varsa
Eskilerde Var
Hukuk Camiasından TTF’ye en anlamlı tepki; 
Gökmen 
Gökmenoğlu’ndan
Geldi
Ispartaspor’un günlerdir TFF’den beklediği karar bir türlü gelmezken, Federasyona en anlamlı tepki Isparta Barosu eski Başkanı Avukat Gökmen Gökmenoğlu’ndan geldi.

5 DÖNEM BAŞARILI BAŞKAN
5 Dönem üst üstü Isparta Barosu Başkanlığı yapan ve dönemlerinde büyük başarılara imza atan Gökmen Gökmenoğlu, şimdi ise Isparta’da spor camiasının yanında yer alarak onlarla birlikte tepkisini ortaya koydu.
GÖKMENOĞLU’NDAN
FEDERASYONA 32 TL’LİK DAVA
Ülkemizde yaşanan koronavirüs salgını nedeni ile önce ertelenen daha sonra ise sadece birincilerin bir üst lige çıkma kararı alınan Bölgesel Amatör Lig hakkında Avukat Gökmen Hakkı Gökmenoğlu‘ndan manidar bir hareket geldi.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun Bölgesel Amatör Liglerle ilgili aldığı sadece birincilerin üst lige çıkma kararı sonrası Ispartaspor’un bütün umutları yıkılırken, tepkiler de çığ gibi büyüyor.
Avukat Gökmen Hakkı Gökmenoğlu paylaşımda şu sözlere yer verdi…
“TÜM ISPARTAMIZA HAYIRLI OLSUN
TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONCA ISPARTA DAVRAZ SPOR İLE İLGİLİ LİGE ÇIKMAMA KARARININ İPTALİ İLE 32.00 TL LIK MANEVİ TAZMİNAT DAVAMI AÇTIM. ELİMDEN GELEN BU.
TEK AMACIM;BU OLUMSUZLUĞA DİKKAT ÇEKMEK.ISPARTA SPOR SEVDALILARININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK.ISPARTANIN HAKKINI TESLİM ETTİRMEK..
Av Gökmen Hakkı Gökmenoğlu-Isparta
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °