Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Müdür Gevrek’ten çağrı; Evde Kal, Sporla Kal ISPARTA

Müdür Gevrek’ten çağrı; Evde Kal, Sporla Kal ISPARTA

SPOR 27.03.2020 14:57:00 0
Müdür Gevrek’ten çağrı; 
Evde Kal, 
Sporla Kal
ISPARTA
Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, koronavirüsten korunma adına vatandaşların evde kalması gerektiğini belirterek; “Bu süre zarfında hantallaşmamak için kişisel sporlar yaparak formunuzu da koruyabilirsiniz” dedi.
 
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle okullar tatil edilirken, öğrenciler uzaktan eğitimle derslerine devam ediyor. Öğrenciler okuldan arta kalan zamanlarında ise, hastalık riskine karşı evlerden dışarı çıkmıyor.
MÜDÜR GEVREK; “EVDEKİ ZAMANINIZI
SPOR YAPARAK DEĞERLENDİRİN”
Gerek öğrencilerin gerekse vatandaşların evde sıkılmaması için kendine bulabilecekleri en güzel meşguliyetin spor olduğunu ifade eden Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Koronavirüsünün bulaşmaması ve yayılmaması için başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm yetkililer tarafından ‘evde kal’ çağrısı yapılıyor.
“SPOR SAĞLIKLI HAYATIN
VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR”
Peki evde kalınca diğer günlere göre ortaya çıkan fazla zamanımızı nasıl değerlendireceğiz. İşte bu noktada devreye spor girmelidir. Zira, sağlıklı yaşam için hayatın vazgeçilmez bir bütünü olan sporu vatandaşlarımızın evde de yapmaları konusunda öneride bulunuyorum. Sağlık her şeyden çok daha önemli ve şimdi evde kalma zamanı. Ailemiz, sevdiklerimiz ve ülkemiz için bu durumu atlayacağız. Temizliğimize, beslenmemize ve uyku düzenimize dikkat edelim. Evimizde bol bol spor yapalım. Gerekmedikçe dışarıya çıkmayalım. Söz konusu virüse karşı herkes kendine çok dikkat etmelidir ifadelerini kullandı.
“EVDE SPOR YAP SAĞLIKLI KAL”
Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, yaşı kaç olursa olsun küçük – büyük herkesi evde spor yaparak sağlıklı kalmaya davet etti.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °