Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Misli.com Ispartaspor Maçını Yine Naklen Yayın Programına Almadı; Taraftarların NAKLEN YAYIN İsyanı!...

Misli.com Ispartaspor Maçını Yine Naklen Yayın Programına Almadı; Taraftarların NAKLEN YAYIN İsyanı!...

SPOR 22.12.2020 14:49:00 0
Misli.com Ispartaspor Maçını Yine Naklen Yayın Programına Almadı; 
Taraftarların
NAKLEN YAYIN
İsyanı!...
3. Lig Naklen Yayın Hakkını elinde bulunduran Misli.com, Ispartapor’un Çatalcaspor maçından sonra Arhavispor maçını da naklen yayın programına almadı. Yeşil – Pembeli taraftarlar bu duruma sert tepki göstererek; “Bu kuruluşun sürekli Karşıyaka maçlarını naklen yayınlaması düşündürücü” dediler.
 
Misli.com 24 Aralık Perşembe günü deplasmanda Arhavispor ile karşılaşacak olan Ispartaspor’un bu karşılaşmasını naklen yayın programına almaması taraftarları sinirlendirdi.
DENGESİZLİK SÜRÜYOR!...
Geçen aylarda da Yeşil – Pembeli ekibin maçını naklen yayın programına alıp sonra hiçbir gerekçe göstermeden maçı naklen yayın programından çıkaran Misli.com’un acayip tutumu devam ediyor. Bu durum, Yeşil – Pembeli taraftarların da büyük tepkisine neden olmuştu.
İNANDIRICILIĞI YOK!
Misli.com’un hemen hemen her hafta Ispartaspor’un da içinde bulunduğu 3. Lig 3. Grupta Karşıyaka’nın maçlarını naklen yayınlaması da taraftarları düşünceye sevk ediyor. Bu nedenle, misli.com’un bundan sonra yapacağını açıklayacağı naklen yayın kararı taraftarlarca inandırıcı bulunmuyor!...
İŞTE MİSLİ.COM’UN BU HAFTAKİ
NAKLEN YAYIN LİSTESİ:

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °