Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Milletvekili Cesur’dan Ispartaspor’a destek

Milletvekili Cesur’dan Ispartaspor’a destek

SPOR 28.08.2019 13:02:00 0
Milletvekili 
Cesur’dan 
Ispartaspor’a 
destek
İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Ispartaspor’a forma ve kombine desteğinde bulundu.
 
Isparta Milletvekili Aylin Cesur, şehrimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Ispartaspor için kolları sıvadı. Milletvekili Cesur, Ispartaspor’un 29 Ağustos Perşembe günü Kütahya temsilcilerinden Tavşanlı Linyitspor ile oynayacağı Türkiye Kupası maçı öncesi, takıma maddi ve manevi destek verdi.
 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in manevi kızı olarak bilinen Milletvekili Aylin Cesur,  yeşil pembeli takımın Perşembe günü oynayacağı Türkiye Kupası maçı öncesi takıma gelir amaçlı forma ve kombine bilet satın aldı.
AYLİN CESUR’DAN DEPLESMANA
GİDEN TARAFTARA FORMA HEDİYESİ
Aylin Cesur, 29 Ağustos Perşembe günü Tavşanlı Linyitspor ile deplasmanda oynanacak olan Türkiye Kupası maçına gidecek olan taraftarlara forma hediye edecek. Toplam 100 formanın taraftara dağıtılmasını isteyen Milletvekili Cesur, takıma desteğinin artarak devam edeceğini belirtti.
TAKIMIMIZA EL ELE
SAHİP ÇIKMALIYIZ
Tüm Isparta’ya takıma destek olunması yönünde çağrıda bulunan İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur şu açıklamayı yaptı: “İlimizin Bölgesel Amatör Lig’de ki tek temsilcisi olan Ispartaspor hepimizin ortak değeri. Takımımıza hepimiz gücümüz yettiğince maddi ve manevi destekte bulunmamız gerekiyor.
Siyasetçisinden bürokratına, iş dünyasından esnafına,  sivil toplum kuruluşundan vatandaşa kadar herkesin bu takıma gücü yettiğince maddi destek sağlaması gerekiyor. Şehrimiz, takımımız için bir kez daha kenetlenmelidir. Bende bu sezon formamı giyerek Ispartaspor’un maçlarını takip edeceğim. Özellikle kadınlarımızın da maçlara gelmelerini rica ediyorum. El  ve güç birliği ile Ispartasporumuzu hak ettiği liglere taşımamız gerekiyor. Isparta’ya her anlamla liderlik yakışır” dedi. Aylin Cesur’un bir bayan milletvekili olarak Ispartaspor ile ilgili önemli bir adım atması kamuoyunda takdirle karşılandı.
 

Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °