Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Merkez Hakem Kurulu Açıkladı Görev Alan; O Hakemler İle Yollar Ayrılacak!

Merkez Hakem Kurulu Açıkladı Görev Alan; O Hakemler İle Yollar Ayrılacak!

SPOR 17.11.2021 08:54:00 0
Merkez Hakem Kurulu Açıkladı Görev Alan; 
O Hakemler
İle Yollar 
Ayrılacak!
Merkez Hakem Kurulu’nun Yeni Başkanı Ferhat Gündoğdu, Spor Toto Süper Lig'de görev alan 3 hakem ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Resmi açıklamanın kısa bir süre içerisinde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılması bekleniyor.
 
Spor Toto Süper Lig'de hakem olarak görev alan isimler için düzenlenen seminerde Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanı Ferhat Gündoğdu ilk kez hakemlerle bir araya gelecek.
MHK RADİKAL BİR KARAR ALDI!
Merkez Hakem Kurulu'nda geçtiğimiz günlerde Serdar Tatlı ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Ferhat Gündoğdu, göreve oldukça radikal kararlar alarak başladı.
ALINAN KARAR HERKESİ ŞAŞIRTTI
Spor Toto Süper Lig'de görev alan Mustafa Öğretmenoğlu, Koray Gençerler ve Serkan Tokat'ı hakemler için düzenlenen seminere çağırmama kararı alan yeni Merkez Hakem Kurulu başkanı Ferhat Gündoğdu'nun almış olduğu bu karar gündeme bomba gibi düştü.
3 SÜPER LİG HAKEMİ
İLE YOLLAR AYRILIYOR
Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun Serkan Tokat, Mustafa Öğretmenoğlu ve Koray Gençerler'in sergiledikleri performanstan memnun olmaması nedeniyle yolları ayırmak için hazırlık içerisinde olduğu ise gelen bilgiler arasında yer alıyor.
TFF'DEN RESMİ
AÇIKLAMA BEKLENİYOR
Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlenecek olan seminere davet edilmeyen Serkan Tokat, Mustafa Öğretmenoğlu ve Koray Gençerler ile ilgili olarak kısa bir süre içerisinde resmi bir açıklama yapması bekleniyor.
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °