Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Maçın Bitimiyle Birlikte Binlerce Yeşil – Pembeli Taraftar Sokaklara Döküldü; Isparta Yıkılıyor!

Maçın Bitimiyle Birlikte Binlerce Yeşil – Pembeli Taraftar Sokaklara Döküldü; Isparta Yıkılıyor!

SPOR 25.05.2021 06:52:00 0
Maçın Bitimiyle Birlikte Binlerce Yeşil – Pembeli Taraftar Sokaklara Döküldü; 
Isparta 
Yıkılıyor!
3. Lig Play – Off Final maçında Bursa Yıldırımspor takımıyla karşı karşıya gelen Ispartaspor, rakibini 5 – 2 yenerek TFF Misli.com 2. Ligine yükseldi. Dün akşam maçın bitiş düdüğü ile birlikte binlerce Yeşil – Pembeli Taraftar Isparta sokaklarına çıkarak ellerinde bayrak ve meşalelerle Şampiyonluğu doyasıya kutladı
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden ve ligi 4. Sırada tamamlayarak Play – Off grubuna kalan Ispartaspor, Play – Off’ta da tüm engelleri bir bir aşarak mutlu zafere ulaştı. Dün akşam final maçında Bursa Yıldırımspor takımıyla karşı karşıya gelen Ispartaspor, normal süresi ve uzatmaları 1 – 1 sona eren karşılaşmada penaltı atışlarıyla sahadan 5 - 2’lik galibiyetle ayrılarak zoru başararak ve büyük bir zafere imza atarak 2. Lige yükseldi. Yeşil – Pembeli ekip sahada zaferin coşkusunu yaşadıktan sonra 3. Ligin Şampiyonluk Kupasını da törenle aldı.
ISPARTASPORLU TARAFTARLAR
21 YILLIK 2. LİG ÖZLEMİNİ
SOKAĞA DÖKÜLEREK KUTLADI
Ispartaspor, Play – Off finalinde Eskişehir’de karşılaştığı Bursa Yıldırımspor’u yenerek şampiyonluğa ulaştı. 1999 – 2000 sezonundan bu yana 2. Lig özlemi çeken Yeşil – Pembeliler, 21 yıl sonra tekrardan 2. Lig'e çıktı. Dün akşam maçın bitiş düdüğü ile birlikte, Ispartaspor taraftarları 21 yıllık özlemi kutlamak için sokağa döküldü.  
KAYMAKKAPI MEYDANI YIKILDI!
Başta Kaymakkapı Meydanı olmak üzere Mimar Sinan Caddesi ve Hükümet Caddesi gibi şehrin birçok noktasında kutlama yapan taraftarlar, meşaleleri yakıp tezahüratlarda bulundu. Taraftarlar davul – zurna eşliğinde halay çekip takımlarının şampiyonluğunu kutladı.
YEŞİL – PEMBELİ BAYRAKLI
ARAÇLARLA ŞEHİR TURU ATTILAR
Şehir genelinde taraftarlar grupları araçlarını bayraklarla süsleyerek kent genelinde sevinç turları attı. Binlerce taraftar sokağa dökülerek şampiyonluğunu kutlamaya devam etti. Kutlamalar gecenin geç saatlerine kadar devam etti. TFF Misli.com 2. Lige yükselen Ispartaspor’un resmi şampiyonluk töreninin ne zaman yapılacağı ise henüz açıklanmadı.
İŞTE ŞEHİRDEKİ ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINDAN GÖRÜNTÜLER:




 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °