Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

MAÇA GİRİŞ ÜCRETSİZ Yeşil – Pembeliler Son 4 Haftadır Galibiyete Hasret; Ispartaspor Çıkış Arıyor!

MAÇA GİRİŞ ÜCRETSİZ Yeşil – Pembeliler Son 4 Haftadır Galibiyete Hasret; Ispartaspor Çıkış Arıyor!

SPOR 14.11.2021 08:16:00 0
MAÇA GİRİŞ
ÜCRETSİZ 
Yeşil – Pembeliler Son 4 Haftadır Galibiyete Hasret; 
Ispartaspor 
Çıkış Arıyor!
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta 4 maçtır galibiyete hasret kalan Ispartaspor bugün kendi saha ve seyircisi önünde grubun son sıralarında bulunan Karacabey Belediyespor ile karşılaşacak. Atatürk Stadı'ndaki mücadelenin başlama düdüğü saat 13.00'te çalacak. Maç, seyircilere ÜCRETSİZ olacak.
 
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve geçtiğimiz hafta içinde Teknik Direktör değişikliğine giden Ispartaspor çıkış arıyor. Grupta son mağlubiyetin ardından 10. Sıraya kadar gerileyen Yeşil – Pembeli ekip bugünkü maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.
YENİLGİYE
TAHAMMÜLÜ KALMADI
Grupta şimdiye kadar oynadığı 11 karşılaşmada 4 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyet alan Ispartaspor, topladığı 15 puanla 10. sırada yer alıyor. Çıktığı 10 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 yenilgiyle 10 puanı hanesine yazdıran Karacabey Belediyespor ise grubun küme düşme hattında bulunuyor. Bursa temsilcisi galibiyet için Isparta’ya gelirken, Ispartaspor’un ise 4 maçlık mağlubiyet serisinden sonra artık yenilgiye tahammülü yok.
TEKNİK DİREKTÖR MURAT
YILMAZ’IN İLK SINAVI
Bugünkü maçın diğer önemli noktası ise hafta içinde Ispartaspor Teknik Direktörlüğüne getirilen Murat Yılmaz’ın ilk maçı ve bir anlamda da ilk sınavı olacak. Yılmaz’ın hafta içinde futbolcuları bu maça nasıl hazırladığı ve motive ettiği, takımın bugünkü maçta galip gelip gelemeyeceği maçta ortaya çıkacak.
MAÇ ÜCRETSİZ
TRİBÜNLER DOLACAK MI?
Öte yandan, dün Ispartaspor yönetimi bugünkü maçın tüm seyircilere ücretsiz olacağını ve herkesi maça beklediklerini açıkladı. Son haftalardaki başarısız sonuçların ardından tribünlerin bugün dolup dolmayacağı ise merak konusu.

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °