Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

MAÇA GİRİŞ ÜCRETSİZ Yeşil – Pembeliler İstikrarsız Gidişe Son Vermek İstiyor; Ispartaspor Çıkış Arıyor!

MAÇA GİRİŞ ÜCRETSİZ Yeşil – Pembeliler İstikrarsız Gidişe Son Vermek İstiyor; Ispartaspor Çıkış Arıyor!

SPOR 11.12.2021 20:09:00 0

MAÇA GİRİŞ ÜCRETSİZ 
Yeşil – Pembeliler İstikrarsız Gidişe Son Vermek İstiyor; 
Ispartaspor 
Çıkış Arıyor!
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta bir türlü istikrarı yakalayamayan Ispartaspor yarın kendi saha ve seyircisi önünde grubun güçlü ekiplerinden Amedspor ile karşılaşacak. Atatürk Stadı'ndaki mücadelenin başlama düdüğü saat 13.00'te çalacak. Maç, seyircilere ÜCRETSİZ olacak.
 
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve hafta içinde Teknik Direktör değişikliğine giden Ispartaspor çıkış arıyor. Zira, takım bir galibiyet bir mağlubiyet alarak bir türlü istikrarlı bir çizgi çizemiyor. Grupta son mağlubiyetin ardından 2. Sıradan 5.Sıraya kadar gerileyen Yeşil – Pembeli ekip yarınki maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Takımın galibiyetler alarak istikrarı yakalama konusunda tüm umutlar ise göreve yeni getirilen Teknik Direktör Turgut Kul’da.
YENİLGİYE
TAHAMMÜLÜ KALMADI
Ligin başından bu yana oynadığı maçlarda neredeyse galibiyeti kadar mağlubiyete ulaşan ve grupta şimdiye kadar oynadığı 15 karşılaşmada 6 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyet alan Ispartaspor, topladığı 22 puanla 5. sırada yer alıyor. Öte yandan, çıktığı 14 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgiyle 24 puanı hanesine yazdıran Amedspor ise grubun 2. Sırasında bulunuyor. Diyarbakır temsilcisi galibiyet için Isparta’ya gelirken, Ispartaspor’un ise 2 maçlık galibiyete hasret durumundan artık yenilgiye tahammülü yok.
TEKNİK DİREKTÖR TURGUT
KUL’UN İLK SINAVI
Yarınki maçın diğer önemli noktası ise hafta içinde Ispartaspor Teknik Direktörlüğüne getirilen Turgut Kul’un ilk maçı ve bir anlamda da ilk sınavı olacak. Kul’un hafta içinde futbolcuları bu maça nasıl hazırladığı ve motive ettiği, takımın galip gelip gelemeyeceği yarınki maçta ortaya çıkacak.
MAÇ YİNE ÜCRETSİZ
OLACAK
Öte yandan, önceki gün Ispartaspor yönetimi yarınki maçın tüm seyircilere ücretsiz olacağını ve herkesi maça beklediklerini açıkladı. Son haftalardaki başarısız sonuçların ardından tribünlerin yarın dolup dolmayacağı ise merak konusu. Bilindiği gibi, Yeşil – Pembeli ekip bu maçtan önceki iki maçın da seyircilere bedava olduğunu açıklamasına rağmen tribünler istenildiği gibi dolmamıştı.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °