Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Maça giriş ücretsiz… Ispartaspor için Kader Haftası: Ya tamam, Ya devam(!)

Maça giriş ücretsiz… Ispartaspor için Kader Haftası: Ya tamam, Ya devam(!)

SPOR 1.02.2020 06:23:00 0
Maça giriş ücretsiz…
Ispartaspor için Kader Haftası: 
Ya tamam, 
Ya devam(!)
Ispartaspor, yarın deplasmanda Antalya – Alanya ekibi Kestelspor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekip, bu son derece önemli ve kritik maçı kazanarak şampiyonluk yarışında ‘bende varım’ diyecek. Beraberlik veya mağlubiyet halinde ise lige havlu atacak. Sporseverler bu önemli maçı ücretsiz izleyebilecek. Zira, maça girişler ise ücretsiz olacak.
 
ISPARTASPOR İÇİN
TEK YOL: GALİBİYET
Geçen haftayı deplasmanda oynadığı ikinci yarının ikinci maçında ligin son sırasındaki MAKÜspor’a mağlup olarak büyük bir şaşkınlık yaratan ve haftayı puansız kapatan Ispartaspor, gözünü bu hafta sonu yani yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Kestelspor maçına çevirdi. Bilindiği gibi; Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ligin ikinci yarısının ikinci maçını Burdur ekibi olan ve ligin son sırasında demir atmış olan MAKÜspor takımı ile yaparak sahadan 2 – 1’lik skorla mağlubiyetle ayrılarak Isparta’da tam bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Yeşil – Pembeli ekip, grupta ikinci yarının üçüncü haftasına girilirken 30 puan ve (+12) averajla puan durumunda 3. Sıraya geriledi. Ispartaspor’un rakibi Kestelspor ise, 35 puanla ligin zirvesinde bulunuyor.
ISPARTASPOR İÇİN
‘VAR OLMA’ MAÇI
Bilindiği gibi; üç sezondur lige şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen bir türlü şampiyon olamayan ve dördüncü sezona da ‘Mutlak Şampiyonluk’ parolasıyla giren Ispartaspor, ilk yarının son 8 maçında büyük bir yükseliş yakalamış ve liderle arasındaki puan farkını 2’ye kadar indirmişti. Ancak, geçen hafta alınan şok mağlubiyetle, liderle arasındaki puan farkı yeniden 5’e yükseldi. Ispartaspor’un tekrar şampiyonluk potasına girerek grupta zirve mücadelesi vermesi için yarınki maçı mutlak surette alması gerekiyor. Dolayısıyla, yarınki maç Ispartaspor için KADER HAFTASI ve KADER MAÇI, diğer bir deyişle YA HEP YA HİÇ maçı olacak. Zira, Yeşil – Pembeli ekip, ya bu maçı alıp şampiyonluk adaylarından birisi olduğunu gösterecek, ya da ligin vasıfsız, hedefi olmayan bir takım haline gelecek.
TÜM HAZIRLIKLAR
‘GALİBİYET’ ÜZERİNE YAPILDI
Ispartaspor, geçtiğimiz Pazartesi günü sabah toplanarak Teknik Direktör Hasan Şengün nezaretinde çalışmaya başlayarak çalışmalarını dünkü son antrenmana kadar sürdürdü. Takımın, bugün tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladığı bildirildi.
MAÇ YARIN SAAT
14.00’DE BAŞLAYACAK
Ispartaspor - Kestelspor maçı yarın Atatürk Stadında oynanacak ve karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.
MAÇI ENGİN
FERİK YÖNETECEK
Ispartaspor’un yarın kendi saha ve seyircisi önünde yapacağı Kestelspor maçını Bursa Bölgesi hakemlerinden Engin Ferik yönetecek. Ferik’in yardımcılıklarını ise; yine aynı bölge hakemlerinden Mustafa Uğur Erkan ve Osman Karatay yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Bursa bölgesinden Veysel Karani Özkan.
YARINKİ DERBİ MAÇI BEDAVA….
Öte yandan Ispartaspor Yönetim Kurulu, bu hafta başında yaptığı toplantıda aldığı kararla yarın oynanacak olan ve Ispartaspor için hayati önem taşıyan maça sporseverlerin ücretsiz girecek. Gerek maçın derbi maç niteliğinde olması gerekse maça girişlerin bedava olması nedeniyle yarınki maça yaklaşık 10 bir sporseverin gelmesi bekleniyor.
YENİ TRANSFERLER YARINKİ
MAÇTA OYNAYACAK
Ispartaspor’da beklenmedin MAKÜspor mağlubiyetinin ardından takımın o maçta son derece kötü bir futbol ortaya koyması yöneticileri harekete geçirdi ve yönetim hafta içinde iki önemli transfer yaptı. Bu doğrultuda, takıma kazandırılan ve Çarşambaspor’dan transfer edilen orta saha oyuncusu Fatih Şahin Müjde ile Batman Petrolspor’dan transfer edilen Solbek Veli Akbulut’in de yarınki maçta takımdaki yerlerini alacakları öğrenildi. Özellikle, orta sahanın son derece önemli ismi olan ancak geçen haftaki Maküspor maçında kırmızı kart gördüğü için 3 maç ceza alan İlyas Barut’un yerine alınan Fatih Şahin Müjde’nin göstereceği performans merakla bekleniyor.  
BAL 16. HAFTA MAÇ PROGRAMI:
Ispartaspor – Kestelspor
Manavgat Belediyespor – Ortaca Belediyespor
Kepez Belediyespor – Sarayönü Belediyespor
Bucak Belediye Oğuzhanspor – Çal Belediyespor
Konya Ereğlispor – Akşehirspor
Denizli Sarayköyspor – Burdur MAKÜ Gençlikspor
Yatağanspor – Karaman Belediyespor
 

Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °