Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Maç Tam Konsantre Olup, Başaracağımıza Gerçekten İnanarak; Tur Kapısını Aralayalım Sonu 2. Lig Olsun

Maç Tam Konsantre Olup, Başaracağımıza Gerçekten İnanarak; Tur Kapısını Aralayalım Sonu 2. Lig Olsun

SPOR 15.05.2021 10:54:00 0
Maç Tam Konsantre Olup, Başaracağımıza Gerçekten İnanarak; 
Tur Kapısını 
Aralayalım
Sonu 2. Lig Olsun
Ispartaspor, Play – Off yarı final ilk maçında bugün sahasında Esenler Erokspor ile karşı karşıya gelecek. Şuanda tamamen bu maça odaklanan Yeşil – Pembeli ekip rakibini yenerek hem ikinci maç hem tur için avantajlı skor elde etmek istiyor.
 
İLK MAÇTA
VANTAJ PEŞİNDEYİZ
Şampiyonluk parolasıyla girdiği sezona Misli.com 3. Lig 3. Grupta kötü bir başlangıç yapan, teknik direktör ve yönetim değişiklikleri sonrasında hedefini Play – Off olarak belirleyen Ispartaspor, ligi 4. Sırada tamamlayarak öncelikli bu hedefine ulaşmıştı. Yeşil – Pembeli temsilcimiz, 2.Lig’e yükselme yolunda Play – Off çeyrek finalinde eşleştiği İçel İdmanyurduspor’u eleyerek bir üst tura yükselmişti. Ispartaspor şimdi ise yarı finalin ilk maçında İstanbul ekibi Esenler Erokspor ile bugün sahasında karşı karşıya gelecek.
MAÇ MİSLİ.COM’DAN
NAKLEN YAYINLANACAK
Temsilcimiz Ispartaspor, kendi sahasında oynayacağı ilk maçta avantajlı bir skor elde ederek 19 Mayıs’ta oynayacağı rövanş maçına daha rahat bir şekilde gitmek istiyor. Maç öncesinde Ispartaspor’da sakat veya cezalı futbolcu bulunmuyor. Teknik heyetin, ideal 11 ile sahaya çıkması bekleniyor. Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak ve saat 20.30’da başlayacak karşılaşmayı Kocaeli Bölgesi Üst Klasman Hakemi Alper Çetin yönetecek. Zorlu mücadele misli.com mobil uygulamasından canlı yayınlanacak.
YAPILACAK TEK ŞEY; ZAFERE İNANMAK
Yeşil – Pembeli ekipte aynı Çarşambaspor ve İçel İdmanyurduspor’la yapılan rövanş maçında olduğu gibi maçı kazanacağına gerçekten inanarak ve maça tam konsantre olarak maça çıkması ve galibiyetle ayrılıp ikinci maç için avantaj yakalaması bekleniyor.
 

Salı 22.7 ° / 9.1 °
Çarşamba 19.9 ° / 8.4 °
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °