Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

MAÇ BUGÜN Somaspor Maçında Hakeme Dikkat; Hakemler O Takım Gol Atıncaya Kadar Maçı Bitirmiyor!

MAÇ BUGÜN Somaspor Maçında Hakeme Dikkat; Hakemler O Takım Gol Atıncaya Kadar Maçı Bitirmiyor!

SPOR 6.01.2021 08:22:00 0
MAÇ BUGÜN 
Somaspor Maçında Hakeme Dikkat; 
Hakemler 
O Takım Gol 
Atıncaya Kadar 
Maçı Bitirmiyor!
Somaspor’un oynadığı maçlarda ve özellikle de son iki maçında attığı gollerin dakikaları gözlerin o takımın maçını yöneten hakemlere çevrilmesine neden oldu. Zira, Somaspor son iki haftada galibiyet ve beraberlik gollerini 90+7 ve 90+8’inci dakikalarda kaydetti.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartaspor bugün grup lideri Somaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Soma İlçe Stadyumundaki maç saat 13.00’te başlayacak.
GÖZLER MAÇIN HAKEMLERİNDE!
Ancak, Ispartaspor’un bugün iyi futbol ve galibiyet hedefinin dışında dikkate alması gereken bir konu daha var. O da, Somaspor’un maçını yöneten hakemler. Zira, hakemler bu takımın maçında Somaspor gol atıncaya kadar maçı bitirmiyor. Bu da, Somaspor maçlarında gözlerin hakemlerin üzerine çevrilmesine neden oluyor.
İŞTE KANITI!
Önceki hafta Somaspor’un kendi sahasında oynadığı Osmaniyespor maçında durum 2 – 2 berabere sürüyor ve maçın normal süresi yani 90 dakika bu skorla tamamlanıyor. Hakem maçı 6 dakika uzatıyor. Maçın uzatma dakikası olan 6 dakika da sona eriyor. Ancak, Somaspor rakibine uzatmalarda da gol atamıyor. Fakat hakem maçı uzatmalardaki duraklamaları gerekçe göstererek bitirmiyor ve sonunda 90+8’inci dakikada Somaspor topu ağlara göndererek 3 – 2 öne geçiyor. Hakem maçın santrasını bile yaptırmadan son düdüğü çalıyor.
Somaspor geçtiğimiz hafta deplasmanda Erbaaspor ile karşılaşıyor. Maçın normal süresi (90 dakika) ev sahibi ekip Erbaaspor’un 2 – 1 üstünlüğü ile geçiliyor. Hakem maçı uzatıyor, uzatıyor ta ki, Somaspor gol atana kadar. Somaspor maçın 90+7’inci dakikasında 2 – 2’lik beraberliği sağlıyor ve hakem maçı bitiriyor.
GÖKHAN ÇELEBİ’NİN
İKİNCİ MAÇI
Ispartartaspor’un başına getirilen Teknik Direktör Gökhan Çelebi bugün ikinci sınavına çıkacak. İlk maçında sahasında Çarşambaspor ile 1 – 1 berabere kalarak 2 puan kaybeden Gökhan Çelebi yönetimindeki Ispartaspor’un bugünkü maçta nasıl bir sonuçla ayrılacağı sporseverler tarafından merakla bekleniyor. Soma İlçe Stadyumunda bugün saat 13.00’te başlayacak olan karşılaşmayı Balıkesir Bölgesi Hakemlerinden Talha Öztürk yönetecek. Öztürk’ün Yardımcılıklarını ise Enes Biroğlu ve Volkan Esen yapacaklar. Maçın 4. Hakemi ise Oğuz Karadağ.
ISPARTASPOR 7. SIRADA
Misli.com 3. Lig 3. Grupta 16. Haftaya girilirken; Ispartaspor 26 puanla 7. Sırada yer alırken, rakibi Somapor ise 32 puanla grup lideri konumunda bulunuyor.
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °