Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ligde 4 Hafta Geride Kaldı Ancak; Ispartaspor'un Henüz Siftahı Yok!

Ligde 4 Hafta Geride Kaldı Ancak; Ispartaspor'un Henüz Siftahı Yok!

SPOR 12.10.2020 18:48:00 0
Ligde 4 Hafta Geride Kaldı Ancak; 
Ispartaspor
Ispartaspor, ligin dördüncü haftası geride kalmasına rağmen henüz galibiyetle tanışamadı.
 
Misli.com 3. Lig 3. Lig’de 4. hafta geride kalırken, puan cetvelinde 13. sırada yer alan Ispartaspor’da henüz 3 puan alamamanın sıkıntısını yaşıyor.
SADİ TEKELİOĞLU İLE
2 MAÇTA SIFIR PUAN ÇEKTİ
Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde lige başlayan Yeşil – Pembeliler, ilk 2 haftadaki yenilgilerin ardından, kan değişikliğine gitmeyi uygun gördü ve Hakan Karaca’yı işbaşına getirdi. Tekelioğlu’nun 2. hafta sonunda takımdan ayrılmasının ardından Yeşil – Pembeli takımı, 3. haftadan itibaren Hakan Karaca çalıştırmaya başladı. Teknik Patron Karaca yönetiminde şuana kadar ligde 2 maça çıkan Ispartaspor, bu karşılaşmalarda da galibiyet elde edemedi ancak, en azından mağlup olmadı ve berabere ayrıldı.
206 GÜNDÜR MAÇ KAZANAMIYOR
Misli.com 3. Lig 3. Lig’de 4. hafta geride kalırken, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 2 puan toplayan ve 13. sırada bulunan Ispartaspor, son galibiyetini geçen sezonun Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grubun 22. haftasında Antalya’da Kepez Belediyespor karşısında 3 – 1’lik sonuçla elde etmişti. Diğer bir deyişle Yeşil – Pembeli ekip 206 gündür galibiyete hasret durumda.
ŞUANDA GRUBUN EN
BAŞARISIZ 5. TAKIMI
Misli.com 3. Lig 3. Lig’de sezonun ilk 4 haftası değerlendirildiğinde Ispartaspor, elde ettiği 2 puanla grubun en başarısız 5. takım oldu. Yeşil – Pembeli takım, Teknik Direktör değişikliği ile birlikte iki beraberlik alarak en azından mağlup olmamakla beraber, bu hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Altındağ Belediyespor maçıyla birlikte özlediği galibiyete kavuşarak çıkışa geçmesi bekleniyor.
ISPARTASPOR’DA
KUPA MESAİSİ
Ispartaspor, bu hafta içinde bir de Türkiye Ziraat Kupası maçı oynayacak. Kupanın 1. Tur maçında kendi sahasında Kemerspor 2003 takımıyla karşılaşacak olan Yeşil – Pembeli ekip, Perşembe günü Isparta Atatürk Stadında saat 19.00’da başlayacak olan ve a spor kanalından naklen yayınlanacak olan maçı kazanarak hem lig için moral bulmak hem de ikinci tura yükselmek istiyor.
ALTINDAĞ MAÇI GALİBİYET HASRETİNE
SON VERMEK İÇİN BÜYÜK FIRSAT  
Yeşil – Pembeli ekip, ligde ise bu hafta sonu Altındağ Belediyespor’u ağırlayacak ve ardından deplasmanda Osmaniyespor ile mücadele edecek.

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °