Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Koronavirüs Nedeniyle Ara Verilen; Spor Aktiviteleri Yeniden Başladı

Koronavirüs Nedeniyle Ara Verilen; Spor Aktiviteleri Yeniden Başladı

SPOR 11.06.2020 13:53:00 0
Koronavirüs Nedeniyle Ara Verilen; 
Spor 
Aktiviteleri
Yeniden 
Başladı
Koronavirüs salgını nedeniyle yaklaşık 3 aydır çalışmalarına ara veren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı spor salonları ve tesisleri kapılarını yenden açtıb Vatandaşların yanı sıra 27 maddeden oluşan özel önlem ile 45 branşta sporcular antrenmanlarına başladı.
 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, konu ile ilgili olarak Bilindiği üzere tüm Dünyayı etkisi altına alan Covd-19 Pandemisi nedeniyle tüm Türkiye de olduğu gibi ilimizde de İl Müdürlüğümüze bağlı spor tesisleri tedbir amaçlı kapatılmıştı. 1 Haziran normalleşme süreci ile birlikte spor tesisleri halkımızın ve sporcularımızın hizmete yeniden açıldı.
 
İlimizin önemli spor merkezlerinden olan Atatürk Stadyumu ve Milli Egemenlik Spor Kompleks 10 Haziran 2020 Çarşamba günü itibariyle belirlenen kurallar ve tedbirler çerçevesinde tekrar açıldı. Sporcularımız ve vatandaşlarımız haftanın her günü saat 06.00 - 20.00 saatlerinde Atatürk Stadyumu, Milli Egemenlik Spor Kompleks ve Sav Spor Kompleksinde spor yapabilecek. İl Müdürlüğü spor tesislerinde tüm hijyen çalışmalarını tamamlanmış bulunmaktadır. Vatandaşlarımıza sesleniyorum. Maskelerimizi takalım, sosyal mesafeyi koruyalım, kişisel temizlik ve hijyene dikkat edelim
 
Sosyal mesafenin korunması adına Atatürk Stadyumu, Milli Egemenlik Spor Kompleks ve Sav Spor Kompleksinde aynı anda azami 50 vatandaşımız tesislerimizden faydalanabilecektir. İl Müdürlüğümüze ve federasyonlara bağlı milli ve lisanslı sporcularımız da sahalara döndü. Antrenörlerimiz eşliğinde belirlenen program, kurallar ve tedbirler çerçevesince sporcularımız normalleşme süreciyle birlikte spor tesisleri ve salonlarımızda antrenmanlarına başladı. Gerekli tedbirler alındığı spor salon ve tesislerinde antrenmanlar kaldığı yerden tüm hızıyla devam edecektir” dedi.
 
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °