Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Kondisyon Yok, Futbol Yok, Taktik Yok ve Sonuç; Ispartaspor 1 – 1 Eriyor

Kondisyon Yok, Futbol Yok, Taktik Yok ve Sonuç; Ispartaspor 1 – 1 Eriyor

SPOR 10.09.2022 19:15:00 0
Kondisyon Yok, Futbol Yok, Taktik Yok ve Sonuç; 
Ispartaspor 
1 – 1
Eriyor
Ispartaspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Ankaraspor ile 1 – 1 berabere kalarak 2 puan daha kaybetti. Beraberliği bile son saniyede kurtabilen Yeşil – Pembeli ekip, üçüncü haftada da galibiyet yüzü göremedi.
 
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, ligdeki 3. Maçında Ankara temsilcisi Ankaraspor’la mağlup duruma düştüğü maçta son saniyede Burak Aydın’ın ayağından bulduğu golle maçtan 1 – 1’lik beraberlikle ayrıldı.
KENDİ SAHASINDA
2 PUAN DAHA KAYBETTİ
Ispartaspor – Ankaraspor maçı bu akşam Isparta Atatürk Stadında saat 19.00’da başladı. Maçı; Vali Aydın Baruş, Daire Müdürleri STK Temsilcileri, Ispartaspor Başkanı Süleyman Kabalak ve Yönetim Kurulu ile yaklaşık 3 bin taraftar izledi. Maçı Bursa Bölgesi Hakemlerinden Enver Aydın yönetti. Aydın’ın yardımcılıklarını ise Özcan Burak Akdemir ve Oğuzhan Yazır yaptılar.
BERABERLİĞİ SON
SANİYEDE KURTARABİLDİ!
Maçın başından sonuna kadar vasat bir futbol ortaya koyan ve futbolcuların kondisyon eksiklikleri ile kilo fazlalıkları sorunu halen devam ettiği gözlenen Ispartaspor’da ‘atamayana atarlar’ kuralı işledi ve Yeşil – Pembeli ekip 83 dakika boyunca rakibine gol atamayınca Ankaraspor, 83. Dakikada Berk Yiğit Karadağ ile 1 – 0 önce geçti. Ispartaspor’a ise bu dakikadan sonra yediği golü çıkarmak düştü ve 90+6. Dakikada Burak Aydın’ın attığı golle beraberliği sağladı. Maçın hakemi bu golden sonra maçı bitirdi.
ISPARTASPOR
KALECİSİNİ
BULDU MU?
Bugünkü maçın tek yıldızı ise Kaleci Furkan Bekleviç oldu. Fatih Karagümrük’ten sezon başı alınan ancak oynadığı iki maçta bekleneni veremeyen Kaleci Yavuz Aygün dünkü maçta ilk 18’de yoktu. Teknik Direktör Yusuf Şimşek, Aygün’ün yerine iki yıldır Ispartaspor’un yedek kalecisi olan Furkan Bekleviç’i sahaya sürdü. Bekleviç de dünkü maçta mükemmel bir performans göstererek yaptığı kurtarışlarla takımının berabere kalmasında büyük pay sahibi oldu. Bekleviç maç boyunca hiç hata yapmadı. Yediği golde ise yapacağı bir şey yoktu. Şuanda geçen yılki kalecimiz Alp Arda kadar olmasa da Furkan Bekleviç’in bugünkü maçtaki performansı gelecek için umut verdi.
9 PUANDAN SADECE
2 PUAN ALABİLDİ
Ispartaspor, ligin ilk üç maçında ikisi kendi saha ve seyircisi önünde olmasına rağmen 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak toplayabileceği 9 puandan sadece 2’sini toplayabildi. Yeşil – Pembeli ekip böylelikle kendi sahasında
KÜME DÜŞME POTASININ
BİR SIRA ÜSTÜNDE
Ispartaspor, bugünkü beraberlikle 2 puan ve (-1) averajla sondan beşinci yani küme düşme potasının bir basamak üzerinde yer aldı.
TARSUS İDMANYURDU’NA GİDİYOR
Yeşil – Pembeli ekip 14 Eylül Çarşamba günü grubun güçlü ekiplerinden Tarsus İdmanyurduspor deplasmanına gidecek.
2. LİG BEYAZ GRUPTA 3. HAFTA TOPLU SONUÇLARI:
24Erzincanspor – İnegölspor: 2 – 1
Bursaspor – Batman Petrolspor: 1 – 0
Ispartaspor – Ankaraspor: 1 – 1
Menemenspor – Tarsus İ.Y. 2 – 1
Ş. Urfaspor – Amedspor: 1 – 0
Arnavutköy – Erokspor: 1 – 0
Nazilli Beld. – Çorum FK: 0 – 2
Somaspor – Sivas Beld.: 1 – 1
Düzcespor – Bayburt İÖS: 3 – 0

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °