Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Kırmızı – Siyahlılarda İlk Maçta Elde Edilen; Liderlik Keyfi

Kırmızı – Siyahlılarda İlk Maçta Elde Edilen; Liderlik Keyfi

SPOR 15.06.2021 08:27:00 0
Kırmızı – Siyahlılarda İlk Maçta Elde Edilen; 
Liderlik 
Keyfi
Ligin ikinci haftası, kendisinin ise ilk maçında Akşehirspor’u farklı mağlup eden Isparta Emrespor’da ilk hafta yakalanan ‘Liderliğin Keyfi’ yaşanıyor. Kırmızı – Siyahlı ekipte şimdiki hedef ise hafta sonu Gölyazıspor’u yenerek liderliğini sürdürmek.
 
Bölgesel Amatör Futbol Liginin ilk maçında sahasında önceki gün Akşehirpor ile karşılaşan Isparta Emrespor sahadan farklı galibiyetle ayrıldı. Lige ‘Şampiyonluk’ hedefiyle başlayan Kırmızı – Siyahlılar rakibini Ethem Özden, Yasin Aksungur ve Mustafa Dilek’in golleriyle mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.
EMRESPOR’U
YALNIZ BIRAKMADILAR
2. Bölge 6. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Emrespor’u Akşehirspor maçında Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Emrespor Kulüp Başkanı Ozan Gezer Kırmızı – Siyahlı ekibin Milli Egemenlik Sahasındaki karşılaşmasını izleyerek moral verdiler.
BAL’DA İKİNCİ HAFTA,
EMRESPOR’UN İLK MAÇI
Yaklaşık 15 aydır Koronavirüs pandemisi nedeniyle oynanamayan Bölgesel Amatör Futbol Liginde 2020 - 2021 Sezonu geçtiğimiz hafta yani 5 – 6 Haziran’da oynanan maçlarla başladı. Ancak, 2. Bölge 6. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Emrespor ligin ilk yarısında (bay) geçtiği için maç yapmadı. Kırmızı – Siyahlılar ligin ilk maçını ise önceki gün sahasında Akşehirspor ile yaptı.  
GOLLER; ÖZDEN,
AKSUNGUR VE DİLEK’TEN
Lige ‘Şampiyonluk’ hedefiyle başlayan Kırmızı – Siyahlılar Akşehirspor maçında rakibini Ethem Özden, Yasin Aksungur ve Mustafa Dilek’in golleriyle mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.
GRUP LİDERİ EMRESPOR OLDU
Bilindiği gibi; Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 6. Grupta geçtiğimiz hafta Gölyazıspor futbol takımı, Akşehirspor’u deplasmanda 3 – 1 mağlup etmiş ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmuştu. Gölyazıspor’un bay geçtiği ikinci haftada ise Isparta Emrespor, Akşehirspor’u 3 – 0 mağlup ederek 3 puan ve (+3) averajla liderlik koltuğuna oturdu. Grupta 3 puan ve (+2) puanla Gölyazıspor ikinci sırada yer alırken, iki maçın ikisini de kaybeden ve hiç puanı bulunmayan Akşehirspor takımı ise üçüncü yani son sırada bulunuyor.
EMRESPOR, İKİ KONYA
TAKIMINI GERİDE BIRAKTI
Bilindiği gibi, Koronavirüs pandemisi nedeniyle uzun süredir oynatılmayan Bölgesel Amatör Lig nihayetinde geçtiğimiz hafta başlatılmış ve Federasyon hem az takımlarla oluşturulan gruplar hem sıkılaştırılmış lig statüsünde bir Bölgesel Amatör Lig uygulaması başlatmıştı. Bu doğrultuda, Konya grubunda yer alan Isparta Emrespor ile birlikte grubunda Konya takımları olan Akşehispor ve Gölyazıspor takımları bulunuyor. Her hafta bir takımın bay geçtiği lig bir ay içinde sonuçlanacak. Gruplarını 1. Sırada tamamlayan takımlar diğer bölge birincileriyle tarafsız sahada tek maç usulü ile oynayarak 4 takım daha 3. Lige çıkacak.
ŞİMDİKİ HEDEF;
GÖLYAZISPOR’U MAĞLUP ETMEK
Bu doğrultuda; Lig öncesi hedefini ‘Şampiyon olmak’ olarak belirleyen ve oynadığı ilk maçta rakibini farklı mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşan Isparta Emrespor’da şimdiki hedef ise bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Gölyazıspor’u mağlup ederek liderliğini sürdürmek olacak.  
 

Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °