Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Kırmızı – Siyahlılar Ligin İlk Maçında Akşehirspor’u Farklı Yendi; Emrespor’dan MUHTEŞEM Başlangıç

Kırmızı – Siyahlılar Ligin İlk Maçında Akşehirspor’u Farklı Yendi; Emrespor’dan MUHTEŞEM Başlangıç

SPOR 14.06.2021 12:10:00 0
Kırmızı – Siyahlılar Ligin İlk Maçında Akşehirspor’u Farklı Yendi; 
Emrespor’dan
MUHTEŞEM
Başlangıç
Bölgesel Amatör Futbol Liginin ilk maçında sahasında Akşehirpor ile karşılaşan Isparta Emrespor sahadan farklı galibiyetle ayrıldı. Lige ‘Şampiyonluk’ hedefiyle başlayan Kırmızı – Siyahlılar rakibini Ethem Özden, Yasin Aksungur ve Mustafa Dilek’in golleriyle mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.
 
Yaklaşık 15 aydır Koronavirüs pandemisi nedeniyle oynanamayan Bölgesel Amatör Futbol Liginde 2020 - 2021 Sezonu geçtiğimiz hafta yani 5 – 6 Haziran’da oynanan maçlarla başladı. Ancak, 2. Bölge 6. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Emrespor ligin ilk haftasında (bay) geçtiği için maç yapmadı. Kırmızı – Siyahlılar ligin ilk maçını ise dün sahasında Akşehirspor ile yaptı. Saat 17.00’te Milli Egemenlik Sahasında başlayan maçı; Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Emrespor Kulüp Başkanı Ozan Gezer ve koronavirüs pandemisi nedeniyle az sayıda Emrespor taraftarları da izledi. Maçı, Antalya bölgesinden Mazlum Doğan Bodur, Hakan Erbaş ve Mehmet Eren Küçükkeçeci hakem triosu yönetti.
İLK YARIDA BİRAZ TUTUK
OYNADI, İKİNCİ YARIDA AÇILDI
Isparta Emrespor, maça hızlı başladı fakat ilerleyen dakikalarda rakip Akşehir maçta dengeyi sağladı. Kırmızı – Beyazlı ekip ilk yarıda aradığı gole ulaşmakta zorlandı. Ta ki, maçın 35. Dakikasına kadar. Bu dakikada Ethem Özden’in muhteşem golüyle 1 – 0 önce geçti. Ethem, orta sahadan aldığı topla hızla Akşehirspor ceza sahasına indi. Ceza sahasına girmeden sert ve düzgün bir vuruşla topu kalecinin üzerinden ağlara gönderdi. Maçın ilk yarısı Emrespor’un 1 – 0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
İKİNCİ YARI FARKA GİTTİ
Isparta Emrespor, maçın ikinci yarısında gerek ortay koyduğu futbolla gerekse skorla farkını gösterdi. Kırmızı – Siyahlılar ikinci yarıya adeta golle başladı. Maçın 48. Dakikasında sağ taraftan kazanılan serbest atışta ceza sahasına gelen topa iyi yükselen Yasin Aksungur, kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 2 – 0.
Bu golden sonra ataklarını iyice yoğunlaştıran Emrespor, bulduğu gol pozisyonlarını gole çeviremedi. Maçın 77. Dakikasında ise Mustafa Dilek aldığı topla sağ taraftan hızla ceza sahasına girdi. Kaleciyle karşı karşıya kaldığı ve kaleye çapraz pozisyonda olmasına rağmen yerden bir vuruşla ağları gördü: 3 – 0.
Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Isparta Emrespor, mücadele ettiği Bölgesel Amatör Ligin ilk haftasında farklı galibiyetle lige mükemmel bir başlangıç yaptı.
GÖLYAZISPOR
DEPLASMANINA GİDİYOR
Isparta Emrespor, Bölgesel Amatör Ligi 2. Bölge 6. Grupta üçüncü hafta deplasmanda Gölyazıspor ile karşılaşacak. Bilindiği gibi, BAL liginde Isparta’dan Emrespor ve Gelendostspor takımları mücadele edecekti. Ancak, Gelendostspor lig öncesi hakkı baki kalmak şartıyla bu sezon lige katılmayacağını federasyona bildirdi. Bunun üzerine, BAL’da Isparta, Emrespor takımıyla yani bir takımla temsil ediliyor.
BAL İLK İKİ HAFTA MAÇ SONUÇLARI:
6 Haziran 2021: Akşehirspor – Gölyazı Beld. Spor: 1 – 3
13 Haziran 2021: Emrespor – Akşehirspor: 3 – 0
BAL 2. BÖLGE 6. GRUP 3. HAFTA MAÇ PROGRAMI:
Gölyazı Beld. Spor – Isparta Emrespor
Akşehirspor (BAY)

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °