Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Kırmızı – Siyahlılar Kendilerine Verilen Destekten Mutlu; Emrespor’a Siyasetçi Desteği

Kırmızı – Siyahlılar Kendilerine Verilen Destekten Mutlu; Emrespor’a Siyasetçi Desteği

SPOR 14.06.2021 18:05:00 0
Kırmızı – Siyahlılar Kendilerine Verilen Destekten Mutlu; 
Emrespor’a
Siyasetçi
Desteği
Bölgesel Amatör Futbol Liginin ilk maçında sahasında Akşehirpor ile karşılaşan Isparta Emrespor sahadan farklı galibiyetle ayrıldı. Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Kırmızı – Siyahlıları yalnız bırakmadı ve maça gelerek desteklerini ortaya koydular.
 
Yaklaşık 15 aydır Koronavirüs pandemisi nedeniyle oynanamayan Bölgesel Amatör Futbol Liginde 2020 - 2021 Sezonu geçtiğimiz hafta yani 5 – 6 Haziran’da oynanan maçlarla başladı. Ancak, 2. Bölge 6. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Emrespor ligin ilk yarısında (bay) geçtiği için maç yapmadı. Kırmızı – Siyahlılar ligin ilk maçını ise dün sahasında Akşehirspor ile yaptı.
EMRESPOR FARKLI KAZANDI
Maçta Isparta Emrespor 35’nci dakikada Ethem Özden, 48. Dakikada Yasin Aksungur ve 76. Dakikada Mustafa Dilek’in golüyle 3-0 kazandı.
MİLLETVEKİLİ ÖZEL VE
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN MAÇTA
Dün saat 17.00’te Milli Egemenlik Sahasında başlayan maçı; Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Emrespor Kulüp Başkanı Ozan Gezer ve koronavirüs pandemisi nedeniyle az sayıda Emrespor taraftarları da izledi. Özellikle Milletvekili Recep Özel ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Ispartaspor’a olan destekleri gibi aynı desteği Emrespor’a da göstererek bizzat maça gelmeleri ve maddi – manevi takımın yanında olmaları Kırmızı – Siyahlı camiayı sevindirdi.
BAŞKAN GEZER’DEN TEŞEKKÜR
Bu doğrultuda; Isparta Emrespor Kulübü Başkanı Ozan Gezer, gerek Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’e gerekse Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkürlerini sundu.

Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °