Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Kırmızı – Siyahlılar BAL Çeyrek Final Maçına Çıkıyor; EMRESPOR Zoru Sever

Kırmızı – Siyahlılar BAL Çeyrek Final Maçına Çıkıyor; EMRESPOR Zoru Sever

SPOR 3.07.2021 08:06:00 0
Kırmızı – Siyahlılar BAL Çeyrek Final Maçına Çıkıyor; 
EMRESPOR
Zoru Sever
Bölgesel Amatör Lig 3. Lige terfi Play – Off çeyrek final maçları bugün başlıyor. Isparta Emrespor, bugün saat 17.30’da Afyon’un Şuhut İlçe Stadyumunda Anadolu Üniversitesispor ile karşılaşacak.
 
3 MAÇ EMRESPOR’U
3. LİGE TAŞIYACAK
Bu sezon Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 6. Grupta mücadele eden ve grubu lider olarak tamamlayıp BAL 3. Lige terfi Play – Off maçlarına katılmaya hak kazanan Isparta Emrespor kendisini 3. Lige taşıyacak olan ilk basamak olan Play – Off çeyrek final maçına çıkıyor. Kırmızı – Siyahlılar rakibini yenmesi halinde yarı final ve yarı finalde eşleştiği rakibini yenmesi halinde ise finale yükselip bu maçı da kazanması durumunda adını 3. Lige yazdıracak. Diğer bir deyişle Isparta Emrespor, 3. Lige çıkmak için önündeki 3 maçı kazanması yeterli olacak.
PLAY – OFF’TA İLK
RAKİP ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
Bu doğrultuda Isparta Emrespor bugün çeyrek final maçında Anadolu Üniversitesispor ile karşılaşacak. Komşu ilimiz Afyon’un Şuhut İlçe Stadyumunda oynanacak maç saat 17.30’da başlayacak. Tek maçlı eleminasyon usulüne göre oynanacak maçta Kırmızı – Siyahlılar galip gelmesi durumunda yarı finale yükselecek. Kırmızı – Siyahlı takımımızdan bugün çok dengeli ve hırslı bir oyunla kazanarak tur atlamasını, önce yarı final ardından final için rakiplerine gözdağı vermesini bekliyoruz.
ÇOK DİKKATLİ OLMALIYIZ
Çoğunluğu üniversite öğrencisinden oluşan Eskişehir Anadolu Üniversitesispor, genç, güçlü ve dinamik bir kadroya sahip. Zira, grubunu da bu özellikleriyle lider tamamlayıp play – off maçlarına kaldılar. Bu nedenle, bugün Isparta Emrespor’dan çok daha kararlı, disiplinli ve kesinlikle kazanmaya yönelik futbol bekleniyor.
ZAFER, İNANANLARINDIR….
İstekli ve azimli futbol oynayan Isparta Emrespor’un mevcut kadrosu bugün turu geçecek kaliteye sahip. Yeter ki, başarıya inansınlar. Dolayısıyla maçın 90 dakikası boyunca çok dikkatli olmak, bir an bile rakibi hafife almamak ve gerçekten turu geçmeyi istiyor olmak gerekiyor.
BAL PLAY – OFF ÇEYREK FİNALDE
3 MAÇ DAHA VAR
Öte yandan; Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge Play – Off’ta bugün üç maç daha yapılacak. Buna göre program şöyle;
Buca Zafer Spor (İzmir) - Aliağa Futbol A.Ş (İzmir)
Tarih: 03.07.2021 Saat 17.30  Stat: Menemen İlçe (İzmir)
Bieksper Hacırahmanlı Spor (Manisa) - Ayvalıkgücü Bld. Spor  (Balıkesir) Tarih: 03.07.2021 Saat 17.30  Stat: 18 Mart Şehir (Çanakkale)
Yeşilova Belediyespor (Burdur) - Kuşadasıspor (Aydın)
Tarih: 03.07.2021  Saat 17.30     Stat: Atatürk Stadı (Muğla) 
TARAFTARLAR ŞUHUT’A AKACAK
Türkiye Futbol Federasyonunun Isparta Emrespor’un BAL Play – Off çeyrek final maçını komşu ilimiz Afyon’un Şuhut ilçesinde oynanacağını açıklamasının üzerine Kırmızı – Siyahlılar Şuhut’a akın edecek. Bilindiği gibi, Şuhut ilçesi Isparta’nın Yalvaç ilçesine komşu bir ilçe. Yalvaç’tan Şuhut’a rahatlıkla ulaşılabiliyor. Federasyonun 1 Temmuz’dan itibaren maçlara % 50 kapasite oranında seyirci alınacağı kararının ardından yüzlerce Emresporlu’nun takımlarını desteklemek üzere Şuhut’a gideceği, seyircilerin tamamı maça giremese bile dışardan takımlarını destekleyecekleri öğrenildi.
 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °