Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Keşke 2 hafta önce de böyle oynasaydık! Ispartaspor Kepezspor Deplasmanından Galibiyetle döndü

Keşke 2 hafta önce de böyle oynasaydık! Ispartaspor Kepezspor Deplasmanından Galibiyetle döndü

SPOR 15.03.2020 17:39:00 0
Keşke 2 hafta önce de böyle oynasaydık! 
Ispartaspor
Kepezspor 
Deplasmanından
Galibiyetle döndü
Ligde Şampiyonluk mücadelesi veren Ispartaspor, ligin son sıralarında yer alan Kepez Belediyespor deplasmanından galibiyetle döndü. Sahadan 3 – 1’lik galibiyetle ayrılan Ispartaspor’da, Yeşil – Pembeli taraftarlar ‘Keşke bu gollerin birini iki hafta önce Ereğlispor maçında atsalardı da liderliği kaybetmeseydik” dediler.
 
 Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta geçen haftayı kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Bucak Belediye Oğuzhanspor maçında rakibini zor da olsa yenerek haftayı üç puanla kapatan Ispartaspor, bugün deplasmanda oynadığı Kepez Belediyespor maçını İlyas Barut ve Volkan Serim’in golleriyle 3 – 1 mağlup etmeyi başardı.
ISPARTASPOR  KAZANDI
AMA LİDERLİĞE OTURAMADI!
Kepez Belediyespor – Ispartaspor maçı bugün Antalya Hasan Doğan Stadında oynandı ve karşılaşma saat 14.00’te başladı. Maçı, her iki takımın Kulüp Başkanları yöneticileri izledi. Hükümetin aldığı karar gereği maça seyirci alınmadı. Ispartaspor ilk yarıyı İlyas Barut ve Volkan Serim’in golleriyle 2 – 0 önde kapadı. İkinci yarının başında Kepez Belediyespor’un golü geldi ve durum 2 – 1 oldu. Ancak, Yeşil – Pembeli ekip maçın son dakikalarında bir gol daha bularak skora belirledi: 3 – 1.
KEŞKE BU GOLLERDEN BİRİNİ
EREĞLİSPOR MAÇINDA ATSAYDI!
Ispartaspor’un haftayı galibiyetle kapatmasından duydukları mutluluğu dile getiren taraftarlar; “Takımımızın galibiyet alarak şampiyonluk yarışını sürdürmesi iyi bir şey. Ancak, keşke futbolcularımız bugün attıkları 3 golün sadece bir tanesini iki hafta önce Ereğlespor maçında atmış olsalardı da liderlikten olmasaydık ve son dört haftaya girerken lider olarak yolumuza devam etseydik” diyerek düşüncelerini ifade ettiler.
MANAVGAT BELEDİYESPOR
GELİYOR…
Ispartaspor bu galibiyetle puan durumunda 2. Sıradaki yerini korudu. Grup lideri Kestelspor ise deplasmanda Ortaca Belediyespor’u 2 golle geçti. Yeşil – Pembeli ekip haftaya kendi sahasında Manavgat Belediyespor’u konuk edecek.
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °