Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Kendisini Aradım Ispartaspor Başkanı Atakan Yazgan; Galip Küçükyaman’ı Yönetimimizde Görmek İsteriz

Kendisini Aradım Ispartaspor Başkanı Atakan Yazgan; Galip Küçükyaman’ı Yönetimimizde Görmek İsteriz

SPOR 21.08.2020 16:16:00 0
Kendisini Aradım 
Ispartaspor Başkanı Atakan Yazgan; 
Galip 
Küçükyaman’ı
Yönetimimizde 
Görmek İsteriz
Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan, Galip Küçükyaman’ın bir televizyon kanalında ikinci adam olmak istemediğini açıkladığını ve bende kendisine görevi vereceğini belirterek; “Ancak, sayın Vekilimiz ‘Seninle devam edeceğiz’ demesi üzerine görevi tekrar kabul ettim. Galip Başkan da beni arayıp şahsıma hayırlı olsun dileklerini iletti” dedi.
 
Valilik Gül Toplantı salonunda bir basın toplantısı yapan Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan, geçen hafta yaşanan başkan adaylığı sürecini gazetecilere anlattı.
YAZGAN; “BAZI ŞARTLAR OLMAZSA
BIRACAĞIMI SÖYLEDİM”
Başkan Atakan Yazgan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi ben takım 3. Lige çıktıktan sonra yaptığım açıklamamda, eğer kulüp olarak kurumsallaşmayacaksak, tesisleşmeyeceksek ve alt yapımızı güçlendirmeyeceksek ben bu işi bırakacağımı söylemiştim.
 
Bu arada TBMM Başkanvekilimiz sayın Süreyya Sadi Bilgiç beni aradı ve ben kendisine biraz önce saydığım konuların oluşmaması durumunda istifa edeceğimi ve görevimden ayrılacağımı söyledim. Kendisi da bana istifa etmiyorsun çünkü, bu dediklerinin hepsi Ispartaspor’da gerçekleştirilecek sen merak etme sen görevine devam ediyorsun’ dedi bende bunun üzerine tamam dedim’ dedi.
“GALİP KÜÇÜKYAMAN BAŞKANIMIZI
YÖNETİMDE GÖRMEK İSTERİM”!
Yönetimde 2. Başkan olarak görev yapan ve geçen hafta telefonla katıldığı televizyon programında aday olduğunu açıklayan Galip Küçükyaman için de açıklamalarda bulunan Başkan Atakan Yazgan; “Galip Başkan programa katılarak Ispartaspor’da artık ikinci adam olma istemediğini ve başkanlığa aday olduğunu söyledi. Ben de kendisini arayıp ‘hayırlı uğurlu olsun’ dedim. Ancak, Süreyya beyle yaptığımız görüşme ve ardından Süreyya beyin açıklamasının ardından bu defa kendisi beni aradı ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Kendisini çok seviyoruz ve yönetimde görmek istiyoruz. Ancak, duyduğuma göre kendisinin adı Emrespor ile geçiyormuş. Böyle bir düşüncesi varmış. Bana gelen bilgiler bu yönde” dedi.

Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °