Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Karşılaşma Seyircisiz Oynanacak; Şampiyon İlk Hazırlık Maçına Çıkıyor!

Karşılaşma Seyircisiz Oynanacak; Şampiyon İlk Hazırlık Maçına Çıkıyor!

SPOR 7.09.2020 14:27:00 0
Karşılaşma Seyircisiz Oynanacak;   
Şampiyon 
İlk Hazırlık 
Maçına Çıkıyor!
Önümüzdeki sezon 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Ispartaspor, bugün ilk defa maça çıkıyor. Isparta Atatürk Stadyumunda Nazilli Belediyespor ile yapılacak olan maç saat 19.00’da başlayacak ve pandemi tedbirlerin nedeniyle seyircisiz oynanacak.
 
Yeni sezon hazırlıklarını Eğirdir’de kamp yaparak sürdüren ve önümüzdeki sezon mücadele edeceği 3. Lig'de hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Ispartaspor, yeni sezon öncesinde ilk hazırlık maçını 7 Eylül 2020 Pazartesi günü yani bugün akşam 3. Lig 2. Grup Takımlarından Nazilli Belediyespor ile oynayacak.
MAÇ ATATÜRK STADINDA
SAAT 19.00’DA BAŞLAYACAK
Atatürk Stadyumu ışıklandırılmış olduğu için akşam saat 19.00’da başlayacak olan maçta Yeşil – Pembeli ekibin Teknik Heyeti hem takıma yeni kazandırılan futbolcuları deneme hem eksikleri görme imkanı bulacak. Söz konusu maç Kovid-19 tedbirleri kapsamında maçımız seyircisiz oynanacak. Ispartaspor’un Tecrübeli Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu’nun bu müsabakada tüm oyuncularına şans vermeyi planladığı da gelen bilgiler arasında.
YENİ SEZON
HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR…
Öte yandan Eğirdir’de kampta bulunan Yeşil – Pembeli ekibin hazırlık çalışmaları da yoğun tempoda devam ediyor. Ispartapor, kamp çalışmalarını bugün sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde yapılan idman, hareketlilik ile ısınma, 5’e 2 top kapma,7’ye 7 yedi jokerli 4 minyatür kale oyunu ile sona erdi.
MAÇTAN SONRA
EĞİRDİR’E DÖNECEK
Ispartaspor, Nazilli Belediyespor ile bu akşam Atatürk Stadında oynayacağı hazırlık maçının ardından tekrar Eğirdir’e dönecek ve yeni sezon hazırlıklarını buradaki kampta devam edecek.
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °