Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

İzmirli ama Ispartaspor’u çok seviyor: O tam bir Ispartaspor sevdalısı

İzmirli ama Ispartaspor’u çok seviyor: O tam bir Ispartaspor sevdalısı

SPOR 29.06.2019 18:29:00 0
İzmirli ama Ispartaspor’u çok seviyor: 
O tam bir 
Ispartaspor 
sevdalısı
HABER: Yunus ÖZLER
Isparta eski Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Yenice, Isparta’dan ayrılmasının ardından yıllar geçmesine rağmen Ispartaspor’u asla unutmuyor. Yenice, Yeşil – Pembeli renklere olan sevdasından zaman zaman Isparta’ya gelmeyi ihmal etmiyor.
 
TAKIMI ŞAMPİYON YAPAN
YÖNETİMDE O DA VARDI
Ispartaspor’da 1999 – 2000 sezonunda Atakan Yazgan Başkanlığındaki takım 3. Ligde şampiyon olarak 2. Lige çıktığında, o yönetimde dönemin Emniyet Müdür Yardımcısı ve Yeşil – Pembe sevdalısı Ali Yenice de vardı.
YENİCE, BİR HAFTADIR ISPARTA’DA
Aslen İzmirli olmasına ve emekli olduktan sonra memleketi İzmir’e yerleşen emekli Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Yenice, Ispartaspor’da kulübün başına Atakan Yazgan’ın geldiğini öğrenince soluğu Isparta’da aldı. Bir haftadır Isparta Öğretmenevinde konaklayan Yenice, dün akşam Atakan Yazgan Başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısına da Başkan Yazgan’ın davetlisi olarak katıldıktan sonra dün öğle saatlerinde Isparta’dan ayrıldı ve memleketi İzmir’e döndü.
YENİCE; “ISPARTASPOR’UN BU SEZON ŞAMPİYON
OLACAĞINA CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM”
Tesislerde dün akşam gerçekleştirilen Ispartaspor Yönetim kurulu toplantısına katılan Ali Yenice, yönetime övgüler yağdırdı. Yenice; “Bir haftadır Isparta’dayım. Kamuoyunda takımla ilgili çok güzel görüş ve inanç var. Sayın başkanımız Atakan Yazgan bey bizlere, ‘Yönetim olarak güzel ve güven veren bir görüntü var. Ortam güzel. Çalışan, koşturan ve sorumluluklarını bilen
kişiler mevcut. Kendilerinin zaten bu konuda büyük tecrübesi var. Tecrübeli Teknik Direktör Tarık Söyleyici’yi de göreve getirerek planlı ve programlı adım atıyorlar. Biz her zaman Ispartaspor’un yanında yer aldık, almaya da devam edeceğiz. Ben İzmir’de ikamet etmeme rağmen Ispartaspor’u asla unutamıyorum. Yeşil – Pembe renkler benim kalbime işledi adeta. Lig başlasın maçlarını izlemeye İzmir’den geleceğim” dedi.
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °