Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

IYAŞ Yönetim Kurulu ve Kulüp Başkanı Erol Büyükleblebi Açıkladı; IYAŞ’ın ismi SPORDA da Yükselecek

IYAŞ Yönetim Kurulu ve Kulüp Başkanı Erol Büyükleblebi Açıkladı; IYAŞ’ın ismi SPORDA da Yükselecek

SPOR 24.10.2020 10:06:00 0
IYAŞ Yönetim Kurulu ve Kulüp Başkanı Erol Büyükleblebi Açıkladı; 
IYAŞ’ın ismi
SPORDA da
Yükselecek
IYAŞ Yönetim Kurulu ve Iyaşspor Kulübü Başkanı Erol Büyükleblebi, ticaretin yanı sıra spora ve spor alt yapısına da büyük önem verdiklerini belirterek; “şuanda Futbol, Boks ve Atletizm branşlarında spor kulüplerimize sponsorluk yapıyoruz. Iyaş’ın ismi sporda da yükselerek devam edecek” dedi.
 
Kısa adı IYAŞ olan Isparta Yatırım Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. yönetim kurulunda yapılan değişiklik sonrası yeni başkan ve üyeler dün ilk defa basının karşısında çıktı. Saat 14.00’de Iyaş Restaurant’ta düzenlenen basın toplantısına; Iyaş’ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Iyaş Alışveriş Merkezleri ve Iyaşpark Müdürleri katıldı.
BÜYÜKLEBLEBİ; “SPORCU
FABRİKASI OLACAĞIZ”
IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi, toplantıda yaptığı konuşmada, spor konusuna da değinerek kendilerinin bu konuda Altınordu’yu örnek aldıklarını belirterek, sporcu fabrikası olma yolunda ilerlediklerini söyledi. Başkan Büyükleblebi konuşmasında; “Ticarette olduğu gibi sporda da ve özellikle futbolda hedeflerimiz büyük.
“SPOR ALT YAPISINA
ÖNEM VERİYORUZ”
Şuanda Futbol, Boks ve Atletizm amatör branşlarında spor kulüplerimize sponsorluk yapmaktayız. Ayrıca çocukları sosyal aktivitelerini artırmak amacıyla 2014 yılında IYAŞ Gençlik Spor Kulübü’nü kurduk. 1. Amatör Kümede ve 12- 19 yaş gruplarında takımlar oluşturduk ve şampiyonluklar kazandık. Tabi bir taraftan da spor altyapısına büyük önem veriyoruz.
“LİSANSLI SPORCUSU SAYISINI
500’E ÇIKARMAK İSTİYORUZ”
Sporda hedefimiz 150 olan lisanslı sporcusu sayısını 500’e çıkarmak ve profesyonel lige Isparta’nın öz çocuklarıyla çıkmaktır.
“SPORDAKİ
TECRÜBELERİMİZİ
PAYLAŞIYORUZ”
IYAŞ Yönetim Kurulu ve Iyaşspor Kulübü Başkanı Erol Büyükleblebi, geçmişteki Ispartaspor tecrübelerini Iyaşspor için kullandıklarını sözlerine ekledi.
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °