Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

IYAŞ Gençlik’te hedef Bölgesel Amatör Lig

Isparta U-14 Şampiyonu olan IYAŞ Gençlik Spor Kulübü, bu başarıyı IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol ve yönetim kurulu üyeleriyle kutladı.

SPOR 2.05.2016 07:34:00 0
IYAŞ Gençlik’te hedef  Bölgesel Amatör Lig
 Isparta U-14 Şampiyonu IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü, şampiyonluğu IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle basın mensuplarının buluştuğu kahvaltıda kutladı. IYAŞ Restoran’da cumartesi günü verilen kahvaltıya yoğun ilgi oldu. Kahvaltı sonrasında IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol tarafından geleceğin yıldız futbolcularına spor ayakkabısı hediye edilirken, Antrenörler Erol Yedibela, Öncel Bilik ve Mehmet Sarı’ya altın takdim edildi.
U-13’TE DE ŞAMPİYONLUĞU HEDEFLİYORUZ
2014 yılında kurulan kulüplerinin 7 yıl içinde Bölgesel Amatör Lige yükselme hedefinde olduklarını vurgulayan IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol,  “2015 yılında U-12 Liginde şampiyon olduk. Çocuklarımız hem antrenman yapsın, hem de maç yapsınlar diye gruplara katıldık. Gördük ki, çok özel yetenekler seçmişiz. Çocuklarımızın antrenmansız kalmasınlar diye 2016 yılında U-14 Ligi’ne de girdik. Yaş grubunda rakiplerimizden yaşça daha küçük olmamıza rağmen çocuklarımızın, gerekse hocalarımızın yüksek özverili ve gayretli çalışmalarıyla U-14 Ligi’nde şampiyon olduk. Gruplara Isparta temsilcisi olarak katılacağız. Haftaya U-13 Ligi başlayacak. Hemen hemen aynı çocuklarımızla oynayacağız. Burada şampiyon olmayı hedefliyoruz.
TESİSLER İÇİN YER ARIYORUZ
Bugüne kadar ki başarıda çocuklarımızın gayretleri, hocalarımızın özverili ve titiz çalışmalarıyla ailelerin desteğinin olduğunun farkındayız. Aynı kararlılıkla, aynı heyecanla hedefimize çabuk ulaşacağımıza inanıyoruz. Ayrıca tesisler kuracağız. Bunun içinde yer arıyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °