Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İşte Teknik Direktör Hakan Karaca’nın Bir Aylık Karnesi: 3 Galibiyet 2 Beraberlik 1 Mağlubiyet

İşte Teknik Direktör Hakan Karaca’nın Bir Aylık Karnesi: 3 Galibiyet 2 Beraberlik 1 Mağlubiyet

SPOR 31.10.2020 07:56:00 0
İşte Teknik Direktör Hakan Karaca’nın Bir Aylık Karnesi: 
3 Galibiyet 
2 Beraberlik
1 Mağlubiyet
Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu ile ikinci haftanın ardından yollarını ayıran ve yerine göreve getirdiği Hakan Karaca’nın göreve başlamasının ardından tam bir ay geçti. Başarılı Teknik Patron Karaca, geçen bir aylık süreçte Ispartaspor çıktığı 4’ü lig, 2’si kupa olmak üzere 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartaspor, profesyonel ligde bir ayı geride bıraktı. Yeşil – Pembeli ekip, bugüne kadar oynadığı 2’si Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplam 8 maç yaptı.
ISPARTASPOR, HAKAN KARACA
İLE ATAĞA KALKTI
Lige Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu ile başlayan Ispartaspor, ilk hafta kendi sahasında oynadığı Karşıyaka maçını 2 – 1 kaybetti. İkinci hafta Batman Petrolspor deplasmonundan da 3 – 1’lik mağlubiyetle dönen Yeşil – Pembeli ekipte Tekelioğlu ile yollar ayrıldı ve göreve Isparta’nın yakından tanıdığı Eğirdir Belediyespor’un eski Teknik Direktörü Hakan Karaca getirildi. Takım, Hakan Karaca ile aldığı başarılı sonuçlarla yükselişe geçti.
3 GALİBİYET, 2 BERABERLİK
VE 1 MAĞLUBİYET
29 Eylül 2020 tarihinde takımla ilk antrenmanına çıkan Hakan Karaca, ilk haftasında içerde oynanan maçta İçel İdmanyurduspor ile 0 – 0 golsüz berabere kalarak ligdeki ilk puanını aldı. Karaca ikinci haftasında ise deplasmanda Şile Yıldızspor ile 1 – 1 berabere kalarak ikinci puanını aldı. Ardından Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkan Karaca’nın ekibi rakibi Kemerspor 2003 takımını 3 – 2 mağlup ederek 2. Tura yükseldi. Ligde üçüncü haftada bu sezonun bugüne kadar oynanan maçlarında en farklı skoru elde eden Yeşil – Pembeli ekip, rakibi Altındağ Belediyespor’u 4 – 0 mağlup etti. Ardından yine Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkan Ispartaspor, 2. Turda karşılaştığı Kestelspor ile 90 dakika başa baş bir mücadele verdi ve maçın uzatma dakikalarında hakemin uyduruk bir penaltısı ile kupadan elendi. Son bir ayın son maçında geçen hafta deplasmanda Osmaniyespor ile karşılaşan Ispartaspor, deplasmanda rakibini 2 – 1 mağlup ederek ligdeki puanını 8’e çıkarıp puan durumunda 7. Sıraya kadar yükseldi. Karaca’nın önünde yarın oynayacağı Erbaaspor maçı var. Takımın bu maçtan da galibiyetle ayrılması bekleniyor.

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °