Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

İşte 2. Lig Beyaz Grubun Gol Kralları; Leblebi Gibi Gol Attılar…

İşte 2. Lig Beyaz Grubun Gol Kralları; Leblebi Gibi Gol Attılar…

SPOR 20.05.2022 11:52:00 0
İşte 2. Lig Beyaz Grubun Gol Kralları; 
Leblebi Gibi
Gol Attılar…
2. Lig Beyaz ve Kırmızı Grupta her maçta gol atarak adeta leblebi gibi gol atma becerisi gösteren ‘Golcü’ Futbolcular, attıkları gollerle takımlarını sırtlayarak elde edilen başarıda büyük pay sahibi oldular.
 
2. Ligde 2021 – 2022 Futbol sezonu geçtiğimiz hafta yapılan maçlarla sona ererken, bazı takımlar ‘Golcü’ diye aldıkları futbolculardan istedikleri verimi alırken, bazıları ise aldıkları golcülerinden istenilen verimi alamamanın hayal kırıklığını yaşadılar.
BEYAZ GRUBUN GOL KRALLARI…
2. Lig Beyaz Grupta ligin ilk yarısında Ş. Urfaspor’da, ikinci yarısında ise Tarsus İdmanyurduspor’da oynayan Sinan Kurumuş 16 golle 2. Lig Beyaz Grubun ‘Gol Kralı’ olurken Sinan Kurumuş’u 15’er golle 24Erzincanspor takımında oynayan Ozan Papaker ve Muhammet Demirci ikinci ve üçüncü sırayı paylaştılar.
LİG DÜŞEN TAKIMIN
‘GOLCÜ’ FUTBOLCUSU
2. Lig Beyaz Grupta golcü konusunda yaşanan en ilginç konu ise Eskişehirspor’da yaşandı. Zira ligi 22 puanla sonuncu sırada tamamlayarak 3. Lige düşen Eskişehirspor’un futbolcusu Onur Arı, grupta bir çok takımın golcülerini geride bırakarak 14 gol atarak Gol Krallığında dördüncü sırada yer aldı. Grubu Şampiyon olarak tamamlayan Pendikspor’dan Görkem Bitin ise yine 14 golle grubu gol krallığında beşinci tamamladı.
KIRMIZI GRUPTA YASİN
ABDİOĞLU FIRTINASI ESTİ
2. Lig Kırmızı grupta ise adeta Yasin Abdioğlu fırtınası esti. Zira, ligin ilk yarısı Somaspor, ikinci yarısında ise 1461 Trabzonspor takımında oynayan Yasin Abdioğlu her iki takımda da leblebi gibi goller atarak 22 golle Beyaz Grupta açık ara Gol Kralı oldu. Beyaz Grupta Yasin İbdioğlu’nu 19 golle Afjet Afyonspor’un golcüsü Erhan Şentürk, 16’şar golle 1461 Trabzonspor’un golcüsü Musa Caner Aktaş ve Vanspor’un golcüsü Hamza Küçükköylü takip etti. Beyaz Grubu şampiyon olarak tamamlayan Sakaryaspor’un golcüsü Musa Tahir Babaoğlu 15 golle gol krallığında beşinci sırada yer aldı.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °