Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

İstanbul’da ‘ATAMAYANA ATARLAR’ Kuralı İşledi Ve; Ispartaspor Bildiğiniz Gibi!...

İstanbul’da ‘ATAMAYANA ATARLAR’ Kuralı İşledi Ve; Ispartaspor Bildiğiniz Gibi!...

SPOR 14.04.2021 14:38:00 0
İstanbul’da ‘ATAMAYANA ATARLAR’ Kuralı İşledi Ve; 
Ispartaspor
Bildiğiniz 
Gibi!...
Lige Şampiyonluk parolasıyla başlayan daha sonra hedefini Play – Off’a indiren ancak son haftalarda performansı bir hayli düşen Ispartaspor’da değişen bir şey yok. Bugün Çatalcaspor deplasmanında son derece vasat futbol ortaya koyan Yeşil – Pembeli ekip 90 dakika boyunca gol atamazken Yeşil – Pembeli ekibin kayda değer tek pozisyonu ise 86. Dakikada serbest atışta topun üst direkten dışarı çıkması oldu.
 
Misli 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, ligde 30. Hafta ve ikinci yarının onüçüncü maçında bugün deplasmanda ligin dördüncü sırasında yer alan ve kendisi gibi Play – Off mücadelesi veren Çatalcaspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil – Pembeli ekip rakibi karşısında özellikle ikinci yarıda hiçbir varlık gösteremeyince sahadan mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldı.
ISPARTASPOR’DAKİ
PERFORMANS DÜŞÜKLÜĞÜ
TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR!
İlk yarının son maçlarında başlayan ve ikinci yarının başından bu yana süren performans düşüklüğü Ispartaspor’da, son zamanlarda bu olumsuzluk kendini iyice göstermeye başladı. Bu durum, takımın aldığı sonuçlara da yansıyınca önce şampiyonluk şimdi ise play – off hedefi de yok olmaya başladı. Bugün kendisinin iki basamak üstünde yer alan, bu maçı alması halinde hem Play – Off grubunun içine girecek hem de rakibinin üzerine çıkacak olan Ispartaspor’un Çatalcaspor’a yenilmesi Yeşil – Pembeli taraftarları bir kez daha üzdü.
ISPARTASPOR İKİNCİ YARI
ÇOK KÖTÜ FUTBOL OYNADI
Çatalcaspor – Ispartaspor maçı bugün saat 15.00’te Tepecik Şenol Güneş Stadyumunda başladı. Yeşil – Pembeli ekip ilk yarıda rakibine oranla daha derli – toplu bir futbol ortaya koydu. Ancak, ele geçirdiği gol pozisyonlarını cömertçe harcayınca gol atmaya muvaffak olamadı ve ilk yarı sonunda takımlar soyunma odasına 0 – 0’lık skor ve golsüz beraberlikle gittiler. Maçın ilk yarısında yakalanan pozisyonların gole çevrilememesi takımdaki sezon başından bu yana süregelen ‘GOLCÜ’ sorunu ve sıkıntısını bir kez daha ortaya koydu.
Ispartaspor, ikinci yarıya kötü bir başlangıç yaptı ve ikinci yarıda 15 – 20 dakika etkin bir oyun oynamaya çalışsa da rakibini geçemedi ve maçın 53’üncü dakikasında yediği golle sahadan sıfır puanla ayrıldı.
NURETTİN ÇAKIR VE EMİR KAAN
GÜLTEKİN’E NAZAR MI DEĞDİ?
Gerek ligin ilk yarısında gerekse ikinci yarının ilk maçlarında attığı gollerle takımını kurtaran, takımını sırtlayan futbolcular olan Nurettin Çakır ve Emir Kaan Gültekin’in bugün oynanan Çatalcaspor maçında iyi futbol ortaya koyamamaları taraftarları endişelendirdi. Taraftarlar ‘Nurettin ve Emir’e nazır mı değdi?’ diyerek onların bu durumlarından duydukları endişeyi dile getirdiler.
ISPARTASPOR’DA
AYNI HAMAM
AYNI TAS!
Hedefini ilk önce şampiyonluk, o olmayınca Play – Off olarak belirleyen Ispartaspor’un ortaya koyduğu kötü futbol ile takımın iki maçı kazanıp bir maçı kaybederek lige devam etmesi aynı mehter takımı gibi iki ileri bir geri şeklinde ilerlemesi takımı şampiyonluk hedefinden sonra Play – Off hedefinden de uzaklaştırıyor.
ARHAVİSPOR
MAÇI DA RİSKLİ!
Ispartaspor’un performansının düşmesi ve kötü futbolu Yeşil – Pembeli ekibin önümüzdeki Pazar günü sahasında oynayacağı Arhavispor maçını da riske sokuyor. Zira, Ispartaspor’un bu maçı kazanıp kazanamayacağı endişeleri ağırlık kazanıyor.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °