Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ispartspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici Pendik Maçını Değerlendirdi; Büyük Bir Haksızlığa Uğradık

Ispartspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici Pendik Maçını Değerlendirdi; Büyük Bir Haksızlığa Uğradık

SPOR 11.10.2021 18:37:00 0
Ispartspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici Pendik Maçını Değerlendirdi; 
Büyük Bir 
Haksızlığa
Uğradık
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, Pendikspor maçı hakemi Necati Selçuk Şahin’e tepki göstererek tarafsız bir yönetim göstermediğini belirtti. Tarsus maçında verilen cezayı da hatırlatan Söyleyici; “Eğer kulübede olsaydım skor böyle olmazdı” dedi.
 
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor’un Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, Pendikspor karşısında galibiyete yakınken hakemin yanlı tutumu yüzünden sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyleyerek maçın hakemi Necati Selçuk Şahin’e tepki gösterdi.
SÖYLEYİCİ; “ETKİLİ FUTBOL OYNUYORUZ ANCAK
HAKSIZLIKLARLA PUAN KAYBEDİYORUZ”

Dün oynanan ve Ispartaspor’un 1 – 0’lık mağlubiyetiyle sona eren Pendikspor maçı ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede; “Bilindiği gibi, sezon başından bu yana disiplinli iyi bir takım oyunu oryaya koyan futbol oynuyoruz. Ancak, üzülerek söylemek isterim ki, biz böylesine güzel ve etkili futbolla yolumuza devam ederken, uğradığımız haksızlıklar yüzünden puan ve puanlar kaybediyoruz. Biz asla hakemler bizden yana olsun demiyoruz. Sadece adaletli olarak maç yönetsinler diyoruz. Adaletli yönetirlerse biz zaten takım gücümüzle galip gelmesini biliriz.
“HAKEM MAĞLUP
OLMAMIZDA BÜYÜK
ROL OYNADI”
Daha önce de söylediğim gibi biz Ispartaspor olarak bu maça bir dönüm maçı olarak bakıyorduk. Pendikspor maçı için de aynı şekilde hazırlıklarımızı yaptık. Ancak, sahada çok iyi oynamamıza rağmen hakem tüm ikili mücadelelerde rakip takım lehine düdük çaldı. Bununla da yetinmedi bizi 10 kişi bırakarak mağlup olmamızda en büyük rolü oynadı.
“11 KİŞİYEL DE, 10 KİŞİYLE DE
ÜSTÜN OYNAYANH TARAF BİZDİK”
Biz sahada 11’e 11 iken de 11’e 10 iken de üstün bir futbol ortaya koyduk. Sadece golü bulmakta zorlandık ve gol bulamayınca da sahadan mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldı. Dün sahada bazı güçlerin devreye girmesiyle bu hafta gurupta lider olacakken liderliğimiz engellendi. Pendik maçında kazanacağımız puan veya puanlarımız elimizden alanları önce vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum sonrada Allah'a havale ediyorum.
“HAKSIZ YERE CEZA VERİLDİ”  
Bilindiği gibi, bana Tarsus maçında çıkan olaylar nedeniyle haksız yere 2 maç ceza verildi. Bu ceza nedeniyle dünkü maçta Kulübedeki yerimi alamadım. Benim yerime Yardımcı Hocalarım görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiler"dedi. .
SÖYLEYİCİ’DEN
TARAFTARA TEŞEKKÜR
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, konuşmasının sonunda ise Yeşil – Pembeli taraftarlara teşekkür ederek; “Bilindiği gibi, maçtan önce bu maçın önemine değinerek taraftarlarımıza tribünleri doldurmaları konusunda çağrıda bulunmuştum. Takımımıza gönül vermiş binlerce taraftarımız sağolsunlar dünkü maçta tribünleri doldurarak takımımıza sonuna kadar destek verdiler. Kendilerine yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °