Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ispartaspor'un Yeni Teknik Direktörü Turgut Kul; Takımla İlk Antrenmanına Çıktı

Ispartaspor'un Yeni Teknik Direktörü Turgut Kul; Takımla İlk Antrenmanına Çıktı

SPOR 10.12.2021 11:46:00 0
Ispartaspor
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor'un yeni Teknik Direktörü Turgut Kul, önceki gün takımın başında ilk antrenmanına çıktı.
 
Sezon başından bu yana Teknik Direktör Tarık Söyleyici ile çalışmalarını sürdüren ardından Murat Yılmaz ile devam eden ve Yılmaz ile de yolların ayrılmasının ardından Teknik Direktör olarak takımın başına getirilen Turgut Kul ile yola devam eden 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Ispartaspor'da Kul, takımla ilk antrenmanına çıktı.
YILMAZ GİTTİ, KUL GELDİ
Bilindiği gibi hafta içinde Yeşil – Pembeli kulüpte bu konuda bir gelişme yaşanmış ve yönetim Teknik Direktör Murat Yılmaz ile yolların ayrıldığını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından ise ikinci bir açıklama yapılarak takımın başına Teknik Direktör Turgut Kul’un getirildiği açıklanmıştı.
TURGUT KUL İLK
ANTRENMANINA ÇIKTI
Geçtiğimiz Salı günü yaşanan bu gelişmelerin ardından Teknik Direktör Turgut Kul, Çarşamba günü takımı ile ilk antrenmanına çıktı ve takımı bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Amedpor maçına hazırladı.
KUL’UN İLK SINAVI
AMEDSPOR MAÇI
Hali hazırda Isparta’da bir okluda Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapan ve geçmişte çeşitli dönemlerde Ispartapor’da Yardımcı Antrenörlük görevlerinde bulunan  geçen sezon Teknik Direktör Hakan Şimşek’in Yardımcı Antrenörlüğü döneminde şampiyonluk da yaşayan Turgut Kul’un ilk sınavı takımın Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Amedspor maçı olacak.

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °