Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ispartaspor'un Yeni Teknik Direktörü Murat Yılmaz, Takımla İlk Antrenmanına Çıktı

Ispartaspor'un Yeni Teknik Direktörü Murat Yılmaz, Takımla İlk Antrenmanına Çıktı

SPOR 13.11.2021 06:39:00 0
Ispartaspor
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor'un yeni Teknik Direktörü Murat Yılmaz, önceki gün takımın başında ilk antrenmanına çıktı.
 
Sezon başından bu yana Teknik Direktör Tarık Söyleyici ile çalışmalarını sürdüren 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Ispartaspor'da bilindiği gibi hafta içinde şok bir gelişme yaşanmış ve yönetim Teknik Direktör Tarık Söyleyici ile yolların ayrıldığını açıklamıştı. Bu açıklamanın üzerinden yarım saat bile geçmeden ikinci bir açıklama yapılarak takımın başına Teknik Direktörü Murat Yılmaz’ın getirildiği açıklanmıştı.
MURAT YILMAZ
İLK ANTRENMANINA ÇIKTI
Geçtiğimiz Çarşamba günü yaşanan bu gelişmelerin ardından Teknik Direktör Murat Yılmaz, Perşembe günü takımı ile ilk antrenmanına çıktı ve takımı bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Karacabey Belediyespor maçına hazırladı.
YILMAZ’IN İLK
SINAVI KARACABEY MAÇI
Hali hazırda Isparta’da bir okluda Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapan ve şuana kadar bir takımı play – off’a çıkardığı veya şampiyon yaptığı yönünde bir başarısı bulunmayan Murat Yılmaz’ın ilk sınavı takımın yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Karacabey Belediyespor maçı olacak. Diğer taraftan ise, Teknik Patron Yılmaz’ın Ispartaspor’da ne kadar başarılı olacağını veya olamayacağını ise zaman gösterecek.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °