Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ispartasporun 4. Deplasman Zaferi

Ispartasporun 4. Deplasman Zaferi

SPOR 22.11.2021 10:57:00 0
Ispartasporun
4. Deplasman Zaferi
Başlamak, bitirmenin yarısıysa, inanmakta, başarmanın yarısıdır diyen atalarımız yine haklı çıktılar. Çünkü zaferlere inancın varsa ve yüksek mücadele gücüyle maça asılırsan ve de rakibin kadar koşarsan futbolda başarı var ve sonuç mükemmel oluyor ve de 3 altın puanla birlikte galibiyet hanenize yazılıyor.
 
İşte Isparta 32 sporun son, Şanlıurfa deplasmanında aldığı 0-2’lik muhteşem zaferde böyle. Şampiyonluk adayı Urfa’dan evinde 3 altın puan çıkarmak her baba yiğidin harcı değil, gardaş. Pazar günü Şanlıurfa’nın muhteşem GAP satadında saat 13’de oynanan maçta ev sahibi takım ilk 45’te üstün oynadı. Al-gülüm, ver gülüm top çevire çevire Isparta sahasına gelen ancak son vuruşlarda tam bir beceriksizlik örneği gösteren sarı-yeşillilere karşı, bizim PEMBE-YEŞİLLİ GENÇLER 2 kez geldiler ve tam geldiler. 35. Dakika dolarken Şamil’le, 45. Dakikada Saidcan’la yüzde yüz gollük pozisyonu harcarken URFA seyircisi, “KURBAN, BUNLAR BİZİ YENECEK vallahi, gözün seveyim, TEDBİR ALIN” diye tezahüratları duyuldu.
 
Ve o taraftarlar haklı çıktılar maçı bizimkiler 0-2 kazandı. Goller Seyidcan ve Embiya’dan geldi. Bir başka özellikse şu. Bu deplasman galibiyeti ligde Isparta 32 sporu 2.sıraya taşırken, liderle puan farkı ( 8’de ) kaldı. (Bu galibiyetin 1 no.lu sebebi ve özeti : YARDIMLAŞMA VE TAKIMDAŞLIKTIR.) Isparta 32 Sporun (Erzincan-Akhisar-Uşakspor deplasman galibiyetlerinden sonra) gelen harikulade (4 .) deplasman maçında kimin ve kimlerin emeği geçtiyse hepsine şükranlarımızı iletiyor ve kutluyoruz.
 
Kutlamamız gereken bir başka şahsiyet daha var. Isparta 32 Sporda teknik sorumluluğa yeni başlayan 2 maçta, üst üste 2 galibiyet alarak, Isparta’da bozulan morallere ilaç olan Murat Yılmaz hocaya. Teşekkürler hocam, emeğine sağlık. Şimdi hedef bu hafta sonu (Cumartesi günü) oynanacak Kırklarelispor maçından da 3 puan alıp sonraki zor haftalara iyi girmek olmalı. Keza Pazarspor-Amedspor-Kastamonu-Zonguldak Kömürspor gibi takımlarla oynayacağız ve devre gelecek. Bu maçlarda takılmamak lazım. Haydi, el ele gönül gönüle.
Gelelim BAL ligi ve 1. amatör kümenin maçlarına.
Zorlu Bal liginde Emrespor sevindirirken, Gelendostspor üzmeye devam ediyor.
 
Isparta 32 Emrespor deplasmanda Su Durağı Gençleri 0-3 gibi net bir skorla geçerken ligde 9 puanla 3. Sıraya yükseldi. Lider Çumra ile arasında 1 puanlık fark var. Emrespordaki yükseliş gayet başarıyla giderken, bu hafta evinde Emrespor, 2. Sıradaki Sarayönü ile müthiş bir maça çıkacak. Ve tüm Emrespor camiası bu maça odaklanmalı ve taraftarıyla yeni bir destan yazmalıdır diyoruz.
 
Diğer temsilcimiz Gelendostsporun henüz galibiyeti ve puanı yok. Pazar günü de kendi evinde Akşehirspor’a 0-1 yenilmekten kurtulamadı. 4 haftadır hüsran yaşıyor. Gelendostspora çok acil transferler lazım, silkinmek lazım, bu da elbette maddi imkanlara bakıyor. Pamuk eller cebe.
 
Ya, 1. Amatör küme nasıl derseniz ona cevabımız müthiş olacak. B gurubunda lider Tekespor, Gülcüsporu 2-0 yenerek ( 4’te 4 yaparak) yoluna dolu dizgin devam ediyor.
 
(Büyük bir sürpriz olmazsa TEKESPOR VE KEÇİBORLU BELEDİYESPOR, 1. Kümede, işin sonunda FİNAL oynayacak gibiler. Yanılabiliriz ancak, görünen köy kılavuz istemiyor.)
 
Maçlar öyle kritik ve zorlu geçiyor ki, hepsine birden yetişemesek de, bilgilerini alıyoruz. Kıran kırana geçiyor müsabakalar.
 
Bakınız A gurubu lideri Keçiborlu Belediyespor bu hafta Yalvaçspor’a evinde takıldı ve zorlu 90 dakika 1-1 bitti. Maç ve sonunda hakem Hikmet Telli hocadan toplam 8 kırmızı kart çıktı. Kıran kırana geçen maçı izleyemeyenlerin büyük bir futbol zevkinden mahrum kaldıklarını söylediler.
 
Elbette bizler, basın mensupları olarak 1 haftada ve 1 günde oynanan (sadece Pazar günü) 8 maçtan 1 veya 2 tanesini izleyebiliyoruz. Her yere yetişmek kolay olmuyor bu yüzden, bazı maçları seyredenlerden dinleyip, bilgilerini alıp sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz.
Sürç-ü lisan gibi, sürç-ü maç ediyorsak, lütfen AFFOLA.
Saygılarımızla.
 

Anahtar Kelimeler: zaferi deplasman spartasporun4
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °