Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ispartasporlu Taraftarların; Kestelspor Endişesi!...

Ispartasporlu Taraftarların; Kestelspor Endişesi!...

SPOR 16.10.2020 09:41:00 0
Ispartasporlu Taraftarların; 
Kestelspor
Endişesi!...
Ispartasporlu Taraftarlar, takımın Türkiye Ziraat Kupası 1. Tur maçında son sırada yer alan Kemerspor karşısında ortaya koyduğu kötü futbol ve maçı kazanmakta oldukça zorlanmasından dolayı endişe duyduklarını belirterek; “2. Turda karşılayacağımız ve grubunda şampiyonluğa oynayan Kestelspor maçını bu futbolla nasıl kazanacağız?”  dediler.
 
RAHAT KAZANMASI GEREKEN MAÇI….
Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçında dün akşam kendi sahasında Kemerspor 2003 takımıyla karşı karşıya gelen Ispartaspor, kolay maçı zora soktu. Maçı son saniyede yediği golle uzatmaya götüren Yeşil – Pembeli ekip, defansta harikalar yaratan Efşan’ın golüyle turu geçebildi.
SON SIRAYA DEMİR ATMIŞ
TAKIM KARŞISINDA ZORLANDI
9 yıl aradan sonra 3. Lige terfi ederek profesyonel ligde oynama imkanı bulan ve 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, kupa da da yıllar sonra ilk defa birinci turu geçme başarısı gösterdi. Yeşil – Pembeli ekip Isparta Atatürk Stadyumunda 3. Lig 1.Grupta son sıraya demir atmış olan Kemerspor 2003 takımıyla karşı karşıya geldi. Şile Yıldızspor maçında gol atan Emir Kaan Gültekin, dünkü maçta da gol atarak ve oynadığı futbolla sahanın iyisi oldu.
KESTELSPOR KARŞISINDA
BÖYLE OYNARSAK….
Yeşil – Pembeli taraftarlar, takımın bir an önce futbol adına güzel bir oyun ortaya koymaya başlaması gerektiğini belirterek; “Eğer Kestelspor karşısında, Kemerspor maçında oynadığımız futbolu oynarsak Alanya Kestelspor bizi 5 – 0 mağlup eder ve turu alır gider” diyerek endişelerini dile getirdiler.

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °